Veil Kahwin Izara Aishah

Saturday, November 18, 2017

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Selamat pengantin baru buat pelakon cantik, Izara Aishah dan pasangannya Adib Khalid yang merupakan anak kepada Datuk K. Finally kahwin juga mereka berdua ni. Majlis pernikahan mereka berdua of courselah serba mewah dan gah.  Dalam gahnya ada juga yang tak kena di mata netizen.

Veil Kahwin Izara Aishah juga yang menjadi tarikan utama. Aduhaii... sila bertabahlah je lah. Paling pedih dan terkesan perekanya iaitu Rizalman. Fiza rasa veil kahwin ni confirm beribu harganya. Tengok je la hiasan penuh pada lace tu. Kalau menggunakan veil jenis kain lembut mesti flowy dan cantik kan. Apapun busana yang serba putih dan ringkas tu dapatlah sedikit sebanyak menutup  kekurangkan veil tu.


Selain baju kahwin yang cantik, suka juga tengok ukiran inai Izara Aishah yang unik, lain dari yang lain. Pelamin dia jangan cakaplah, memang cantik sangat. Warna putih memang pilihan yang tepat untuk majlis nikah. Tak pernah mengecewakan dan tak payah pening nak pilih warna apa sebab putih masuk je dengan warna lain.


Oh ya, bunga tangan juga unik okay! Macam candeliar gitu. Mungkin ada yang meniru gaya  kahwin/ nikah Izara Aishah lepas ni? 
With Love, Sihatimerahjambu

17 comments

  1. Akak baru tgok kat ig dato ct.. tahniah kedua2 mempelai.. Cantik bak pinang di belah dua

    ReplyDelete
  2. laa dah kawen ke..bru tahu..ntw nampak mcm mahal tp ermm..xjd la nak komen hehe

    ReplyDelete
  3. Mmg klu bukak fb hot psl kes veil ni. Netizen byaselaaa

    ReplyDelete
  4. haha, designer macam rizalman patutnya dah imun dengan kritikan atau usik2 manja macam ni. mungkin kurang sesuai sebab izara sebab dia kecik orangnya.apa pun, selamat pengantin baru to both of them

    ReplyDelete
  5. hmmm x brape minat sgt izara aishah skrg. and i wonder why.

    ReplyDelete
  6. Baju izara mmg cantik..tp mmg pelikla tgk veil tu..hehe.. but congrats to them..

    ReplyDelete
  7. not that impress pun design dari veil sampai ke busana :(

    ReplyDelete
  8. I was so shocked when I saw her veil. Maybe sebab saya ni buta fashion kot :/

    ReplyDelete
  9. I loved everything at her wedding except her veil. Nampak pelik dan menyusahkan. Tapi tu lah, tak tahu sangat bab fesyen nie.

    ReplyDelete
  10. Sesih pulak akak tgk veil kawen dia huhuhu.. dah macam alas meja makan daa huhuhu.. kenapa laa keras kejung lagu tuu.. nampak kelakar pon ada..

    ReplyDelete
  11. i think less is more hehe. kalau veil tu simple lagi cantik kot. sbb baju dia pun dah cantik.

    ReplyDelete
  12. rasanya lepas ni akan ada orang tiru walaupun everyone macam cakap tak elok apa semua haha

    ppssst jemput join ga sha ; http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    ReplyDelete
  13. Fesyen barunmmg lanramainyg terkejut. Tapi sebenarnya ok juga veil.dia. cuma mama.tgk.kain Tu keras sgt laa

    ReplyDelete
  14. Veil tu overshadow habis la sekali ngan izara. Hehe. Suka bunga tangan dia 😍

    ReplyDelete
  15. tahniah buat pengantin. sama cantik, sama padan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.