Header Ads

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN


Hai! Satu lagi giveaway yang patut kau orang semua sertai iaitu GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN anjuran Kak Mia Kassim sempena anniversary ke 10 blog dia. Wah! Hebat Kak Mia dah berblog lama dah. Tahniah!

Kalau tak silap. Fiza kenal blog Kak Mia Kassim daripada rajin blogwalking dulu. Masa tu full time blogger. Sekarang dah banyak kekangan masa jarang berblogwalking. Bila ada masa baru pulun blogwalking. Bila ada peluang sertai contest, Fiza pun tak nak ketinggalan juga meriahkan contest blogger. 

Antara hadiah-hadiah yang bakal pemenang dapat adalah seperti di bawah.

Penyertaan Blog 
Cash RM100 × seorang pemenang
Cash RM50 × 2 orang pemenang
Prepaid Reload RM30 × seorang pemenang
Prepaid Reload RM10 × 2 orang pemenang
Sekiranya kau orang tak ada blog, boleh juga sertai di Facebook dengan cara mudah.
  • Cari status tentang post ni di Facebook Page Mia Kassim Dot Com.
  • Cerita serba sedikit tentang blog ni dan kongsikan. Jangan lupa setkan status ke Public.
  • Komen pada status itu tentang penyertaan kau orang supaya Kak Mia boleh track.
Hadiah penyertaan  Facebook : Cash RM50 × seorang 

Tarikh tutup penyertaan pada 20 November 2017 tepat pukul 11.59 malam. Pemenang bertuah akan diumumkan pada 25 November 2017.

11 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.