Jaga-Jaga 11.11

Friday, November 10, 2017

11.11 Tarikh keramat setiap tahun yang buatkan semua orang ternanti-nanti. Ada yang menunggu tarikh 11.11 untuk bertunang, bernikah dan sebagainya. Memang banyak lah event pada hari esok 11.11. Betul tak? Kenyang makan nasi kenduri je la ni. Esok Fiza ada jemputan satu majlis kahwin sepupu husband je. Takde apa lagi yang menarik selain itu.


Nak tahu apa yang lagi menarik 11.11? Of courselah jualan sale besar-besaran semua gudang perniagaan tak kiralah online mahupun offline. 11.11 ni lah masa berebut-rebut buat sale. 11.11 disebut juga sebagai Online Revolution.

Awas kau orang semua. Jaga-jaga tarikh 11.11 esok ye yang bakal buat kau orang tak senang duduk tengok barang murah-murah semuanya. Kalau tidak, rabak poket nanti. Sila tutup mata kalau nampak perkataan Sale 90%, harga terlajak murah, harga tak masuk akal, flash sale dan bla-bla. Pesanan untuk diri sendiri juga. 


With Love,
image

15 comments

  1. Lagi beberapa jam je dah nak 11.11 ni

    ReplyDelete
  2. Wahhh ye ke sale besar besaran? Camne hakak tak tau ni? haha....
    Tapi kalau tau pun tak denya nak soping Fizah. Sedar diri..... huhu
    Yang bestnya hakak ni tak pernah nak soping online Fizah....

    ReplyDelete
  3. esok sabtu moga ada keceriaan yang tersendiri

    ReplyDelete
  4. Hehhee alhamdulillah dah berlalu kikiki.. boleh kawal diri lagi tak terjebak cam taun lepas ..

    ReplyDelete
  5. Dah berlalu dah. Ada juga tengok2 tapi tak sempat nak shopping

    ReplyDelete
  6. busyra ada tngok sales haritu.. mmg kaw habisss.. hehe

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu