Instagram Casey McPerry Super Duper Awesome!

Tuesday, November 07, 2017

Ingat lagi tak sebelum ni Fiza ada kongsikan 5 jenis instagram grid layouts yang menarik?. Rupanya Instagram Casey McPerry Super Duper Awesome! Terkesima, terkagum, ter speechless tengok layouts grid yang mcam wow sangat ni. Cuba kau orang tengok instagram Casey McPerry ni dulu. 

Instagram Casey McPerry Super Duper Awesome
Instagram Casey McPerry Super Duper Awesome

Soalan pertama yang Fiza nak tanya, "macamana dia buat susunan layout macam tu?" Mesti gigih edit setiap gambar tu untuk buat susunan gambar bercantum antara satu sama lain. Of courselah kan! Confirm ambil masa yang lama untuk create satu gambar dan pecah-pecahkan menjadi grid yang nampak menarik dalam instagram.

Instagram Casey McPerry Super Duper Awesome
Susunan gambar yang memerlukan kepakaran editing

Kalau diri sendiri nak buat ni alamatnya memang hadap instagram je la. Kadang boleh stress juga kalau tak menjadi. Setelah Fiza google tentang Casey MacPerry ni baru lah Fiza tahu yang dia adalah seorang pencinta seni yang berbakat dan merupakan seorang professional photographer.

Casey McPerry is a professional photographer and artist. He's worked as a concert photographer for artists like Machine Gun Kelly but has more recently garnered attention for his connected, collage-style Instagram photography.

No wonderlah instagram dia sangat hebat! Kalau kau orang nak mencuba cara Casey McPerry ni, boleh refer Casey McPerry Instagram Feed Tutorial di youtube.

Bila tengok tutorial nampak macam mudah je pula. Err...macam nak cuba buat tapi entah bila kerajinan tu nak datang menyapa. Rasa macam banyak kerja lain lagi nak buat. Kena tunggu betul-betul banyak masa baru boleh hadap buat ni semata-mata. 
With Love,
image

7 comments

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu