Giveaway Bday Anum 2017

Thursday, November 23, 2017

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Happy Belated birthday untuk blogger Anum. Ucapan untuk Anum, semoga dikurniakan iman yang sempurna, akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia, umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat. Aaminn...

Sempena birthday Anum, Anum mengadakan Giveaway Bday Anum 2017 untuk semua blogger sertai beramai-ramai. Giveaway akan tamat pada hari esok 24 November 2017 pukul 8:30pm. Sempat lagi kalau nak join ni sebelum tamat. Syarat mudah je!


Fiza tak pasti hadiah apa yang bakal dimenangi oleh pemenang. Yang penting kau orang join dulu. Kalau ada rezeki menang, kira rezeki kau orang lah tu.

With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.