Span Air Mata Memudahkan Kerja Make Up

Thursday, January 14, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Siapa suka make up mesti lagi mudah kerja make up dengan menggunakan span air mata ni atau nama lainnya tear drop blended sponge. Span ni sangat popular digunakan di Korea, Taiwan, Europe, Singapore dan lama juga dah digunakan di Malaysia.

http://www.azhafizah.com/

Selain berus lembut, Span ni sangat berguna untuk blend apa saja jenis foundation cream, liquid foundation, concealer dan sewaktu dengannya. Hasilnya, sapuan foundation lebih sekata dan menjadi kan muka lebih glowing.

KELEBIHAN MENGGUNAKAN TEARDROP BLENDED SPONGE

  • Memudahkan kerja sapuan foundation pada muka
  • Mudah digunakan terutamanya sapuan pada bawah mata, tepi hidung, tepi mulut dan bahagian² lain.
  • Mengelakkan sapuan menjadi merekah dan kasar.
  • Span yang lembut dan berkualiti tinggi
  • Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
  • Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
  • Mudah dicuci & tidak mudah rosak
Span ni berbentuk air mata sebab tu dipanggil span air mata di mana bahagian hujung yang tajam tu memudahkan untuk sapuan di ruang yang kecil di bahagian muka kita. Bahagian bawah yang bulat pula memudahkan blend sapuan untuk lebih rata dan kemas.

Sebab tu Fiza pun terjebak beli satu. Of courselah warna pink! Dah setahun lebih pakai masih helok lagi walau dah cuci pakai banyak kali. Berbaloi beli dan harga pun murah je. Span pun lembut. Make up pun jadi cepat dan mudah. Jimat masa. Kalau selama ni ada yang menggunakan jari, patut bertukar guna span magic ni. Gerenti puas hati dengan hasilnya.

Korang boleh dapatkan span air mata dengan harga RM10
Untuk pembelian

Instagram

www.instagram.com/stuffy2u

Facebook

www.facebook.com/stuffy2u

Whatsapp

012-9072776

Ada pelbagai warna pilihan.
http://www.azhafizah.com/

With Love, Sihatimerahjambu

8 comments

  1. menarik... tapi jarang guna faoundation.. ehehe

    ReplyDelete
  2. bila blending memang mudah dengan span air mata ni ha... he he he...

    ReplyDelete
  3. sy ni jenis kurang bermake up...just pakai lotion muka & bedak debu + bedak padat skit...lipstik tu pun pakai gak...itu je...hehehehe

    ReplyDelete
  4. akak ada satu dulu..tak reti guna..mujur orang bagi ja..kalau beli sendiri memang rugi la..beli tak reti guna..ahhaahh

    ReplyDelete
  5. oloo comey pulak kaler2 dia hehe..cam syg nak guna!

    ReplyDelete
  6. xpandai pun guna ni sbb jarang kot pakai foundation...hehehe..bagi yang pro boleh la guna

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.