San Paulo Nyx Soft Matte Lip Cream

San Paulo Nyx Soft Matte Lip Cream satu lagi warna yang patut ada dalam koleksi make up. Ada yang dah tergoda dengan entry nyx soft matte lip cream ke? Mesti ada yang dah beli punya kan. Kalau sebelum ni Fiza beli code SMLC10 Monte Carlo yang merah menyala tu tapi kali ni beli yang soft sikit warnanya SMLC08 San Paulo baru nampak pink sikit kenalah dengan sihatimerahjambu.

san-paulo-nyx-soft-matte-lip-cream

Cantik warnanya kan?
san-paulo-nyx-soft-matte-lip-cream

Bila dah apply kat bibir bertambah cantik warnanya.
san-paulo-nyx-soft-matte-lip-cream

Setakat ni baru ada 2 je nyx soft matte lip cream ni dalam koleksi. Pastikan beli yang original, untuk info : Full review nyx soft matte lip cream

san-paulo-nyx-soft-matte-lip-cream

Berhajat nak try warna apa pulak ye lepas ni?
NYX Soft Matte Lip Cream
Untuk pembelian :
Fanpage : https://www.facebook.com/glamourousbeautyshopp
Instagram : http://instagram.com/glamourousbeautyshop


with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. tak pernah try NYX ni.. macam best je tengok warna-warna yang ada tu...

    ReplyDelete
  2. Fiza pandai pilih. Mmg nmpk cantik warna yg fiza pakai.

    ReplyDelete
  3. kita pun ada 1 warna ni.. cantik kaler ni..

    ReplyDelete
  4. akak pun ada dua je..ingat nak tambah koleksi la..tapi akak ni kalau suka yang satu tu,itu je la yang akak pakai..hahaha

    ReplyDelete
  5. pehhh gojes betul warnanya.. nampak menarik

    ReplyDelete
  6. warna ni akak blom ada lagi..
    nanti nak beli jugak

    ReplyDelete
  7. Tak pernah beli lagi jenama NYX ni. Femes ni.

    ReplyDelete
  8. Cantik la Antwerp tu... dah lama nak try nyx nie tapi tak cuba2 lagi... :D

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi beli ni.
    memang cantik la plak tgk bibir bibir tu :)

    ReplyDelete
  10. istanbul tu cantik kak fiza. tak terang sangat and soft soft je ;)

    ReplyDelete
  11. Kat sephora Nusentral ni manjang kaker yg akak nak tu abih...teruk tul

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.