Cubaan Memasak Udang Galah Masak Butter

Udang Galah hasil tangkapan abah semalam hari ni selamat di masak butter. Cubaan memasak Udang Galah masak butter menjadi dengan citarasa sendiri. Macam macam rasa ada. Ada rasa pedas cili api, rasa kari, rasa black pepper dan rasa lemak butter. Sedap! Makan sendiri memanglah sedap.Cuba orang lain rasa?

Puas makan udang galah ni berkongsi dengan husband. Bila dah menjadi lain kali boleh masak lagi kan.

 Udang Galah Masak Butter

Resepi Fiza google je cuma olahkan sedikit guna bahan bahan tanpa membazir. Simple dan sedap! Next time baru share resepi ye


with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. Udang galah huhuhuhu.Sedapnyerrr ,...Nak sikit nak sikit ..Ok nanti Kak Lya tunggu resipi OK .........Terbaik !!!!!!!..Tetiber lapar la pulak..

    ReplyDelete
  2. Sedappnye..hantar umah saya leh..

    haha
    blogwalking

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa fiza.. belum pernah makan lagi..

    ReplyDelete
  4. sedap nye udang tu.. nnt nk cuba la fiza.. tq share.. happy BW..

    ReplyDelete
  5. lepas ni 'sarang telur' kena tarik tinggi lagi..minyak lagi hot baru cantik

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.