Meng"Churros" lagi

Hari ni meng "churros' lagi versi lintang pukang sebab macam² bentuk ada. Haritu proses percubaan je buat cantik² hari ni buat ala kadar asalkan sedap kat tekak ni ha. Pelbagai warna ada tapi still rangup di makan. Bolehlah buat untuk minum petang ni.

Nak buat pun mudah je. Nak resepi? [KLIK SINI] . Sesekali minum petang ala western pun best jugak kan. Sekali dah buat berkali kali nak buat cuma rajin atau tak je la.

Churros

Ni versi first time buat..Lebih cantik sikit.hehehe...

resepi churros sedap
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. kalau lebih tu boleh ler hantar kat akak sikit...heheh.rajinnya fiza..

    ReplyDelete
  2. rasa dh ambil resipi.. dah hilng pun..
    x terbuat pun..

    ReplyDelete
  3. Akak dah pernah buat ni Fiza...agak tak laku kat rumah akak ni kalau di tabur gula..kalau dengan coklat memang diaorang makan la..tak boleh buat dah.hari tu buat pun tak habis..mujur la ada bagi kat kawan2 maisara sikit.kalau tau hari tu bagi semua je kat depa.

    ReplyDelete
  4. menarik ni Fiza.. Ok nak gi jenguk recipe jap..
    nanti boleh try buat versi recipe Fiza :))

    ReplyDelete
  5. sedapnya..tiba2 teringin nak makan..huhu..selalu beli dekat the sumbs cafe tu

    ReplyDelete
  6. wahh ! nampakk sedapp tuhh.. postoo postoo hehe.. bleh buat raya neh

    ReplyDelete
  7. nampak sedap....tp teringin nak mkn pizza dulu lagi..hahaa...superbb sedap

    ReplyDelete
  8. makan time hujan dengan air kopi sedp ni

    ReplyDelete
  9. wahh dah kali kedua nih.. teringin jugak nak buat.. :p

    p.s-husna review kak fiza.. review utk bln lepas.. maaf lambat.. :)

    ReplyDelete
  10. Bab ni adik akak ibu si kembar tu minat la tu...akak baking sgt2 kayu tgn ni...msak lauk x pe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.