Artwork : Bussiness Card Sihatimerahjambu

Thursday, December 12, 2013

Mostly bloggers dah ada name card/biz card kan?heh..kau ingat orang business je ke perlu ada card?No No No.Sekarang ni semua orang pun boleh ada card,formal atau tak lain cerita.Fiza pun tak ketinggalan le nak ada card sendiri kan.Ini pun buat kerana ada event sabtu ni kan so nak jugak bertukar² card sesame blogger.Kotlah ada job menarik ke kan..heeee..

Last minit punya kerja,inilah jadinya..asal ada katanya..Next time buat more proper lagi.Siap UV Spot ke kan.Baru gempak sikit.Ini buat setakat yang perlu ada je.Yang penting puas hati dengan hasil kerja sendiri.Tak sabar tunggu siap printing dari blogger apit ni. Harap² sempat sampai esok.




Kalau korang nak tempah design name card dengan Fiza pun boleh. Sekarang pun dalam process menyiapkan name card sorang blogger ni. Nanti dah siap baru Fiza upload ye. Setakat ni Fiza tak buat printing lagi.InshaAllah akan datang akan buat.So boleh design dan print sekali.Berminat nak tempah design email je ye [azhafizahmdnor@gmail.com].

Fiza nak ingatkan sekali lagi pada mereka yang nak order any design tu,Fiza memang tak buat rushing job.Sesiapa nak cepat,jangan order dengan Fiza.Fiza ni design kena cari idea,amek mase.Kalau korang tak suke draft design,dah kena re-design kan.So design ni perlu amek mase untuk cari idea bagi merealisasikan tempahan yang korang nak..Kalau hari ni order sejam lagi dapat,memang taklah.Tanya lah pada semua designer,semua tak nak amek rushing order.Trust me!

Hoyeh...dah ade biz card boleh la bagi korang nanti kan :).Ke korang tak nak pun?

36 comments

  1. cantik dan nampak profesional. Cool fiza! (^_^)

    ReplyDelete
  2. Dah tersilap post komen. Aiyok.. IM pun teringin nak buat jugakk :)

    ReplyDelete
  3. Pink gitu....ni yg jeles ni....
    nk 1..nnt tite pon business kad tite lak (padahal x dok pong) huhihihih

    ReplyDelete
  4. nanti fizah cek emel ya..kak intan ada emel..hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh cantik betul .. Blogger pun kena ada card dah sekrang haha

    ReplyDelete
  6. Wahh cantik betul .. Blogger pun kena ada card dah sekrang haha

    ReplyDelete
  7. wahh. kelasnya ada name card sendri. hihi. cantik plak tu

    ReplyDelete
  8. cantik & kreatif sgt :)
    combination kaler yg menarik :)

    yup setuju,xsuka rush order
    kalau yg sabar tu result design memang tip top hehe :)

    ehem...xtahu lagi nak design tema kaler apa
    ada suggestion x? hee :D

    ReplyDelete
  9. Cantik2..sya pun tgh bercdg2 nk buat bisnes kad ni..hehe..rasa mcm best plak ada bisnes kad ni..Rasa mcm bisneswoman sikit..hehe

    ReplyDelete
  10. comelnya..boleh la tukar2 nanti kan kak fiza.hehe..jgn lupa dtg event blogrrr sabtu ni 14/12 di MIecc :)

    ReplyDelete
  11. kamipun de buat dgn dia juga... tpi tak print lagi... :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.