Pre Wedding Shoot Azhafizah & Mohd Aidil | August,10 Pullman Lakeside Putrajaya

Wednesday, August 28, 2013

Selamat Hari Raya semua! wahh..lamanya tak update blog kan. Alhamdulillah urusan wedding dah settle, cuma majlis sebelah lelaki masih belum settle lagi. Sementara ada peluang tak busy ni, bolehlah nak update blog kan. Nak update pasal raya macam dah basi so terus update pasal pre wedding shoot je la kan.





Seperti yang dirancang sebelum ni, finally sampai jugak Fiza dan husband [cewahh..husband dah ye] di pullman lakeside putrajaya ni untuk shoot pre wedding. Agak kelam kabut jugak set time sebab dah nak dekat majlis kan. Disebabkan nak guna gambar pre wedding untuk bunting dan banner,so kena jugaklah kan.


Layan je la gambar ye. Takde tema bagai sebab ni main sempat je. Simple jek!.heee...as long as ada pink dah cukup memadai..boleh gitu? Alhamdulillah..photoshoot berjalan dengan lancar. Cuaca panas terik dan terpaksa bertahan sampai settle urusan. Bakal bakal pengantin nak buat pre wedding shoot, silalah ke Pullman Lakeside Putrajaya ni. Cantik sangat kat sini.

Info photoshoot:
Tempat:
Pullman Lakeside Putrajaya
Masuk adalah percuma, FREE parking

Photographer:
Low Cost Photography service starting RM200 per session. Kena book awal takut clash dengan yang lain. Sebenarnya si dia ni anak buah Fiza..so siape nak murah, sila mention my name okay?

Okay,tu je gambar yang Fiza rasa okay nak share. Hope dapat bagi idea untuk bakal pengantin akan datang.Mesti pening nak pilih tempat dan photographer mengikut budget kan..So,hope entry ni membantu :). Enjoy your pre wedding photoshoot. Dapat jugak simpan buat kenangan. ye tak?OK,next entry Fiza akan update pasal persiapan kahwin, solemnization dan resepsi sebelah perempuan ye. Ada jugak tutorial project D.I.Y persiapan kahwin Fiza. Stay tuned~
Notapink : Terima kasih masih datang ke blog sihatimerahjambu yang dah lama tak update ni.

34 comments

  1. auchh..sweet gitu,.tahniah fizah dari kak intan..:)

    ReplyDelete
  2. cantiknya semua gambar.. berminat pulak kita .hehe

    tahniah fiza! tak sabar nak tengok persiapan nikah sanding tu. cepat2 update tau.hehehe

    ReplyDelete
  3. hye sis,tu dia lama tak update terus muncul dengan awesome pic he3...

    ReplyDelete
  4. Congrats Fiza! Selamat pengantin baru. :)

    ReplyDelete
  5. lawanyaaa gamborrrr... sweetnyaa... x sabar nak pre weddingg hahaha =p

    ReplyDelete
  6. lawanya gambar.nanti nak jugak la pre wedding kt sana.

    tak sabar nak kahwin..heee :D

    ReplyDelete
  7. Selamat pengantin baru Fizah & husband. Thanks for the invitation card. Abg eq tak dapat hadir sebab weekend ada komitmen kerja. Semoga fizah dan husband kekal sehingga ke akhir hayat... :)

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  8. @HAJAR

    Thank you..memang cantik sangat tempat tu :)

    ReplyDelete
  9. @azizah :)

    its okay jijah..anytime boleh jumpa lepas ni kan..take care.Thank you anyway :)

    ReplyDelete
  10. @||aLeaSaRa||

    baru nak muncul sebab tak busy sangat dah ni..thank you :)

    ReplyDelete
  11. @Aslyna A

    Tunggu turn as je la pasni kan..sila sila lah ke sini ye..cantik!

    ReplyDelete
  12. @Azie Azra
    dah wife dia tahu.of course die tahu jugak kena ikut..hehehe

    ReplyDelete
  13. putrajaya mmg cantik untuk buat photoshoot

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.