LELAKI Maskulin Malaya

Saturday, November 19, 2011

"Lelaki ini yang selalu mencintamu...Selalu..tanpa ragu. Lelaki ini yang selalu memuja. Hanya dirimu yang bertakhta dalam sanubariku". Perghh..sekali suara anak pak zain ni keluar, terus macam kena rasuk. Melting!

Anuar Zain, bukan sebarang lelaki. Lelaki maskulin yang jadi idaman perempuan malaya. Walaupun usia dah cecah lebih 40 tahun tapi masih jadi kegilaan wanita. Even makcik makcik pun beria dah macam histeria bila nampak Anuar Zain.

Walaupun ramai artis lelaki yang muda-muda sedang naik, Anuar Zain jugak lah jadi idaman hati. Perwatakan dia sebagai seorang lelaki maskulin tu buat ramai perempuan mudah tertarik. 

Lelaki maskulin ni sangat menjaga penampilan mereka. Kemas dan penampilan sentiasa nampak menarik. 

LELAKI  Maskulin Malaya

Senyuman menawan

Tak kesihlah macamana pun gaya rambut dan fesyen dia. Pasti ramai tergila-gila kan lelaki ini. Kalau dia senyum memang cair. Sekali pandang ade macam rupa Won Bin pelakon kacak Korea ni kan. Won Bin versi Malaysia.

LELAKI  Maskulin Korea

Suka tengok perwatakan dan gaya. Tapi bukan obses atau di hard fan ke apa. Bila tengok mesti macam sedap mata memandang. Senyum tak perlu kata apa-apa.

21 comments

  1. err kalo nak kata fa tak minat anuar zain takpe kan?
    geli. hehehe

    ReplyDelete
  2. warghhh... hensem nyaaa.. hehe, tapi bila lah encik anuar nak kahwin yer.. :)

    ReplyDelete
  3. dia tak kahwin tu takpe,sebab itu rahsia Allah.doa2 dia jumpa jodoh. dan dia memang adorable. suuuka sangat.hehehe

    ReplyDelete
  4. @fiQ'Ra
    die memang ensem..insyaAllah ade jodoh tu nanti ^__^

    ReplyDelete
  5. @Sam Banjamin
    same ke Abg Sam?nak mintak sign autograph lah camni..boleh?

    ReplyDelete
  6. @nurdani
    semoga jodoh die akan sampai tak lame lagi..sapekah yang bertuah tu kan..heee..

    ReplyDelete
  7. akak dulu xde la suke sgt anuar zain ni..setakat dengar lagu gitu2 jer...

    tapi mase diploma dulu, member baik memang gile anuar zain...

    tak pasal-pasal terminat skali...hahaha

    panjangnye komen ai..dah boleh buat entri..hahaha

    ReplyDelete
  8. @Hizami Rahim
    tahu zami suke AZ kan...tadi dok cari gambar anuar zain..terkeluar gambar zami ^__^pegang CD AZ >.<

    ReplyDelete
  9. @Yana Houry
    cepat betul terpengaruh akak ni..hehe..lagu die best kot kak..

    ReplyDelete
  10. @caliph shuriken
    ye ker?best tak die nyanyi live caliph?fiza ni jarang nak tgk live..tgk live kat tv je la..hehe

    ReplyDelete
  11. @Hanis
    hehehe..suara dan rupa ade..pakej lengkap tu..^__^..ok nanti fiza terjah ye..tq hanis

    ReplyDelete
  12. Muka dia dah berkedut lah..
    Nampak tu! Nampak tu!
    Carilah yang mudah...

    ReplyDelete
  13. @My Name is Mar
    nampak..hehehe..bukan obses..cume bgtau die lelaki maskulin yang jadi idaman malaya..hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.