Running Man Episode 525 BLΛƆKPIИK In Your Area!

Monday, October 19, 2020

Blackpink in your area! Kebiasaanya disebut dalam setiap lagu blackpink. Peminat blackpink pasti tahu dan perasan tu kan. Blackpink bukan nama asing lagi dalam dunia peminat K-Pop. Kumpulan yang tengah top dan trending sekarang.

Lagi pula ada keluarkan single baru ice-cream, Blackpink X Selena Gomez.

Blackpink (Hangul: 블랙핑크); digayakan sebagai BLACKPINK atau BLΛƆKPIИK ialah sebuah kumpulan muzik wanita Korea Selatan yang dibentuk oleh YG Entertainment. Terdiri daripada empat orang ahli iaitu Kim Ji-soo, Jennie Kim, Roseanne Park dan Lalisa Manoban.-Wikipedia

Die hard fan sangat itu tidaklah. Minat gitu-gitu aje lah. Tak salah nak minat asalkan tak melebih-lebih. Siapa peminat variety show Running Man? Sayaaaaaaa

Running Man Episode 525 BLΛƆKPIИK In Your Area!
Kredit : YGDreamers


Uishh macam ramai je peminat Running Man. Of courselah kan! Setiap minggu mesti tertunggu episode baru Running Man. Walaupun ada yang kata Running Man dah kurang best bila Jong Ki dan Gary keluar. 

Dengan kehadiran So Min dan Se Chan, Running Man masih bertahan sampai hari ni. Ada juga rumors yang mengatakan Ji Hyo dan Suk Jin akan keluar dari Running Man. Atas sebab apa tak pasti.

Jika benar, lagi kuranglah rencah lawak Running Man tu. Episod terbaru 525 yang dinantikan oleh peminat Running Man dan juga peminat Blackpink semestinya.

Running Man Episode 525 BLΛƆKPIИK In Your Area!

Ke empat-empat anggota kumpulan Blackpink hadir sebagai tetamu Running Man menceriakan lagi episod RM 525. 

Mereka bukanlah pertama kali pun datang ke rancangan Running Man. Dah banyak kali dan semua episod yang ada anggota blackpink mesti lagi best. Rating of course naik kot kan.

Watch Online Running Man Episode 525 Engsub FULL HD

Kredit video : kshow123.net

12 comments

  1. wahhh confirm la naik rating kann...nanti nak tengok la, sebab mesti kelakar..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya naik tu. harusss kelakar lebih sikit. hahaha

      Delete
  2. wahh..peminat blackpink ni..blackpink boleh collab dgn artis2 terkenal sbb mereka terer speaking English..kurang minat RM..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat gitu ajer awak. betul, dorang pandai english satu kelebihan 😊

      Delete
  3. mmg best la running man ni tapi mama tgk celup2 aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang mana guest or game okay tu lawak lah. Kadang ada juga tak lawak sangat. huhu

      Delete
  4. Suka tengok dia punya Hispter dance dalam episod ni..hahaha. Cantik la dia. Macam patung. Betul kata Haha. Lisa macam patung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawak masa hipster dance tu. So Min taknak kalah. haha..Orang Thai memang cantik kan kak

      Delete
  5. nak tgk tp belum ada ms...insya allah dlm ms terdekat ni hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.