Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 2

Thursday, October 22, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 2 | Scene dalam khemah Esya dengan Maria.

Rieta : Sebenarnya aku tahu Adib yang buat!
Maria : Macamana kau tahu adib yang buat?

Rieta pun menceritakan semula bahawasanya yang adib menyuruh dia mengambil barang mandian Esya. Jangan risau, I tak akan buat benda yang pelik-pelik, nanti I pulangkan balik. kata Adib.

Okay, jawab Rieta ringkas.

One more thing, Pinjam handphone kejap. Adib masukkan no handphone Arep dalam handphone Rieta sebagai upah membantu dia dapatkan barang yang diminta tu. Dia tahu yang Rieta sukakan Arep. Arep pun sukakan Riet sebenarnya.

Kesian Esya, Adib kenakan dia dengan meletakkan katak, cicak, lipas, lipan, cacing dan segala serangga yang menggelikan dalam beg bekas barang mandi Esya.

Mendengar cerita tu, Esya terus menjerit, Adib!!!!!

Tonton Online Lelaki Lingkungan Cinta Episod 2

Tonton Online Drama Lelaki Lingkungan Cinta

SENARAI PELAKON DRAMA LELAKI LINGKUNGAN CINTA

Naim Daniel sebagai Adib
Shasha Abedul sebagai Esya
Ismail Izzani sebagai Zambri
Shalma Eliana sebagai Salina
Cik B sebagai Maria
Imran Aqil sebagai Hardy
Aniq Suhair sebagai Arep
Aresya Rania sebagai Esya

PELAKON TAMBAHAN : Rozita Che Wan, Ruhainies, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Aisar Khaled, Chemat Raja Lawak, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Slot Lestary TV3, Pukul 9 malam setiap hari rabu hingga jumaat.

15 comments

  1. Sounds a lovely drama with great actors!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Asha Merican, lupa pulak nama watak dia. Then baru teringat Rieta nama dia. Done tukar A 😉

      Delete
  3. ooo ni rupanya drama yg ada Cik B tu...

    ReplyDelete
  4. semalam episod 2 shida dapat tgk lega..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best pulak layan walaupun ramai pelakon muda baru kan.

      Delete
  5. wow semua pelakon muda-mudi. mesti menarik cite ni. Apa kaitan angka 10 dengan anda? Saya ada buat segmen. Jemput join.. http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html If tak dapat jadi yang terpantas masih ada peluang dapat hadiah misteri. :)

    ReplyDelete
  6. Cik B anak Datuk Seri Vida ke? Wah! Kalau betul teringin nak tengok juga lakonannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, betul tu Kak Amie. Bolehlah tengok Cik B berlakon.

      Delete
  7. Replies
    1. Okaylah untuk tontonan yang suka cerita genre macam ni.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.