Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Collaboration

Friday, November 16, 2018

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers Collaboration | Masihkah kau orang ingat new baby Althea Korea si Real Fresh Skin Detoxers ni beberapa bulan lepas? Fiza pernah kongsikan sebelum ni dalam blog. Kalau belum tahu lagi, boleh berkenalan dulu dengan Real Fresh Skin Detoxers Althea Korea antara best sellers products.


ALTHEA x GET IT BEAUTY

Apa yang menariknya untuk dikongsikan dalam entri kali ni adalah tentang collaboration Althea dengan Korea's Top TV Program iaitu Get it Beauty! Collaboration ni telah berjaya menarik minat ramai pencinta kecantikan untuk mencuba sendiri Real Fresh Skin Detoxer 2 in 1 ( 10 seconds mask & cleanser). And you know what, K-Pop Star Jeonghwa (EXID) pun peminat setia Real Fresh Skin Detoxer Althea Korea ni. Tak percaya? Boleh tengok video di bawah ni


REAL FRESH SKIN DETOXERS : 2 in 1 ( MASK + CLEANSER)

Fiza recap sikit tentang Real Fresh Skin Detoxers ni ye. Real Fresh Skin Detoxers dikeluarkan dalam dalam dua versi iaitu Rose (skin refining) dan Green Tea (skin purifying) untuk rutin penjagaan muka setiap hari dan penggunaannya cuma 10 saat sahaja. Ya, 10 saat sahaja mampu bersihkan kulit dengan sebersihnya.

ALTHEA REAL FRESH SKIN DETOXER (ROSE)


Althea Real Skin Fresh Detoxer Rose digunakan pada waktu pagi selepas bangun tidur. Kandungan kelopak rose sebenar dapat melindungi dan mengimbangi paras pH kulit dan kulit lebih bersih untuk dapatkan hasil makeup yang lebih sempurna.


ALTHEA REAL FRESH SKIN DETOXER (GREEN TEA)


Real Fresh Skin Detoxer Green Tea untuk kegunaan pada waktu malam. Kepingan teh hijau sebenar dengan teh hijau halus dapat membersihkan kotoran halus pada kulit muka dengan lebih berkesan. Jadi, liang pori pada muka tidaklah tersumbat dan vitamin c serta antioksidan yang terdapat dalam Real Fresh SKin Detoxer dapt melindungi kulit dan mencerahkan kulit muka.


KENAPA ALTHEA REAL FRESH SKIN DETOXER PATUT DICUBA

1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Penggunaan yang sangat mudah untuk mereka yang sangat sibuk tapi nak kulit cantik.
3. Pembersih muka 2 in 1 yang sangat berkesan bersihkan kotoran dalam masa 10 saat!
4. Memberikan kesan kulit yang lebih segar, lembut, licin dan sihat.
5. Selamat digunakan kerana mengandungi bahan-bahan semulajadi dan bahan yang sebenar ( kelopak bunga rose dan dauh teh hijau yang terbaik)

DAPATKAN SEGERA DENGAN DISKAUN 10%

Beli sekarang dan dapatkan dengan harga diskaun RM77 untuk 1set Real Fresh Skin Detoxers.
With Love, Sihatimerahjambu

11 comments

  1. Lama dah zaza duk aim detoxer ni fiza.. Minat yg green tea tu.. Tunggu la ada $$ nanti nak beli dgn beberapa produk lain

    ReplyDelete
  2. Real Fresh Skin Detoxer ni memang best.. Rose pun guna.. suka sangat bau dia.. harum je. kulit pun lembut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, betul. Bau dia memang best. Bukan setakat lembut, dengan pakej bersih sekali.

      Delete
  3. Sally ada tgk video ni! hahaha...terbaik la Althea..teringin nak guna yg GreenTea tuuu

    ReplyDelete
  4. Wahhh macam best je, siap nampak bahan2 dia. Ini kalau letak dalam peti ais, then bila pakai, confirm sejuk je muka. heheheh

    ReplyDelete
  5. Kita suka gila dgn detoxer ni.. Sampai tgl sikit dah.. Tp dh beli baru punya. Hehehe

    ReplyDelete
  6. Akak memang suka dua dua. Muka rasa fresh je lepas guna

    ReplyDelete
  7. Best dua-dua jenis produk ni. Ciktie pun guna. Bau ia pun best ! Fresh gitu

    ReplyDelete
  8. Best dua-dua jenis produk ni. Ciktie pun guna. Bau ia pun best ! Fresh gitu

    ReplyDelete
  9. Teringinnya yang 2in1 tu, mask+cleanser. Menarik laaa

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.