Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Wednesday, December 06, 2017

Sebelum tidur, jengah kejap blog yang agak suram akhir-akhir ni tanpa update. Mood tak sihat ikut tuan blog agaknya. Harap tekak ni cepat elok, kalau tak memang sakit tekak bila batuk. Nak buat kerja pun mood tergendala macam tu. Takpe lah, sakit itu penghapus dosa. Doakan tekak Fiza ni kembali sihat ye.

Fiza nak kongsikan satu lagi giveaway yang kau orang semua patut sertai iaitu Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia. Hadiah dia memang semua perempuan akan suka sebab dUCk. Sebut je dUCk confirm kau orang pun teruja nak join kan? Nak join tekan je banner di bawah ni.


Selain dapat kawan baru dengan berblogwalking melalui giveaway ni, kau orang juga berpeluang memenangi hadiah-hadiah seperti di bawah ni. Dua-dua pun Fiza suka sebab shawl tu warna favourite Fiza dan planner tu of courselah suka sebab warna favourite Fiza juga. Aduhaii..kalau dapat salah satu memang happy sangat! Harap ada rezeki Fiza. Nak juga merasa brand dUCk ni.

1st winner: Brand New Duck Scarves Satin Silk - Rich Monaco colour

2nd winner: Brand New Duck Whenever Planner ( pink colour ) + New ' Tadabbur ' book

All the best untuk semua. Jangan lupa sertai beramai-ramai ye sebelum tamat 25 December 2017. Sharing is loving.

With Love,
image

12 comments

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu