Cara Buat Best Nine 2017

Thursday, December 21, 2017

Kelaut sungguh haih mood blogging bulan Disember ni. Makin parah nampaknya kejatuhan seorang blogger sihatimerahjambu ni. Ala, macam tak biasa pula mood seorang blogger macamana kan. Kejap mood kelaut, kejap mood tinggi menggunung. Yang penting, tidak akan sekali-kali berhenti blogging. Berhenti berehat itu mungkin akan berlaku satu masa nanti kalau dah sibuk sangat.

Well, pejam celik pejam celik lagi beberapa hari je lagi tahun 2017 bakal tenggelam dan tahun 2018 bakal muncul. Bersedia atau tidak, masa tetap berjalan tanpa menunggu kita semua. So klise ayat ni kan. Itulah kebenarannnya! Ada yang tak sabar menanti 2018 dan ada yang masih belum sedia lagi. Ye lah, azam kurus belum tercapai lagi. Eh?

Cukup-cukuplah azam kurus tu, kena buat azam lain pula tahun baru nanti. Azam mood positif sepanjang tahun, boleh ke? Entahlah, masih belum terfikir planning untuk tahun depan. Masih mengharapkan sesuatu yang sentiasa di harapkan. Lately, Fiza perasan ramai dah buat BEST NINE 2017 yang memaparkan 9 gambar  terbaik di instagram sepanjang tahun 2017.



Of courselah terjebak sekali seperti tahun-tahun sebelum ni dan taknak ketinggalan buat best nine 2017. Cara nak buat best nine 2017 mudah je macam sebelum ni.

1. Pergi ke website : https://2017bestnine.com/
2. Kemudian masukkan id instagram, klik get dan tunggu beberapa saat sehingga best nine 2017 muncul. Save gambar atau boleh share terus.

Senang sangat ni. Boleh buat Best Nine masing-masing ye. Nampaknya tahun ni lebih banyak post daripada tahun lepas. Itu je nak habaq!

11 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.