Comeback Giveaway by Raydah Alhabsy

Wednesday, November 22, 2017

Bulan November ni macam ramai blogger yang buat giveaway dan contest. Fiza pun tak ketinggalan buat giveaway juga. Ada rezeki dan masa lebih, buat giveaway untuk berkongsi bersama blogger lain. Dalam masa yang sama, blogger Ray juga sedang buat giveaway untuk penyertaan blogger Malaysia sahaja.

Jadi, kalau kau orang  blogger Malaysia sememangnya layak untuk sertai "Comeback Giveaway by Raydah Alhabsy" yang kini kembali aktif dalam dunia blog selepas lama menyepi. Comeback dengan mood baru, blog baru dan wajah baru blog juga. Welcome back Ray!


Hadiah Comeback Giveaway by Raydah Alhabsy adalah a jar of Organic Hair Removal by Norah, satu produk tempatan yang digunakan untuk membuang bulu-bulu. Kalau kau orang nak dapat hadiah tu, jangan segan silu join Comeback Giveaway by Raydah Alhabsy ye.

Syarat yang ditetapkan pun tak susah. Yang penting kau orang rajin buat entri. Malas karang ayat pun takpe, asalkan kau orang letak banner dan backlink kan kepada entri giveaway pun dah cukup dah. Ada masa sebulan lagi sebab tamat pada 20 Disember 2017.  


With Love,
image

9 comments

  1. gudluck Fiza.. meh join GA mrs pip juga...
    GA Fiza esok mrs pip publish and congrats buka print shop.

    ReplyDelete
  2. thnk you so muchhh. semoga bertuah ye. ^^
    Ray dah update tau list participant. nnt singgah la jenguk.

    ReplyDelete
  3. wah join GA raydah, goodluck awak! nanti free, join GIVEAWAY kita plak ye, nanti dapat upah gula². Hihi.. gurau . http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Good luck, semoga ada rezeki awak. Follow awak dari 'GIVEAWAY RAY'. Salam kenal dari Penang :) #5818

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  5. good luck..

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. good luck sis..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu