Tudung Bawal Ruffle Murah

Tudung Bawal Ruffle Murah | Jadi trend pulak tudung bawal sekarang ni kan. Macam macam jenis tudung bawal ada yang telah di upgrade. Kalau dulu orang tak pandang pun, ketinggalan zaman katanya tapi sekarang mencari balik. Fiza ni jenis tak suka tudung sarung terus tu, tudung ekpress tu. Tak kena dengan muka kot.

So lebih suka pakai tudung bawal atau shawl. Lagi² wide shawl or halfmoon. Bolah tarik ikut bentuk kita nak. Memang ambil masa nak pakai tapi takpe, saya suka saya suka...Hari tu fiza ada share tutorial tudung bawal ruffle kan. Kebetulan ada keluar post baru, ada stock baru dan printed ruffle pun ada terus order. Takut nanti habis stock nak kena tunggu lagi pulak. Terlajak laris gitu.

Tudung Bawal Ruffle Plain

Beli 4 helai je bawal ruffle ni. 3 helai plain colour warna hitam, pink belacan dan dark turqoise. Printed bawal ruffle Fiza beli yang warna hitam dan dark brown. Senang boleh match dengan baju lain.

Baru merasmikan yang warna turqoise. Pakai ala² tudung fareeda gitu. Pakai pin je tak perlu kemaskan yang bawah tu sebab tudung bawal ruffle ni hujung dia bentuk bulat. So hanya perlukan pink besar depan tu je la.
 Antara pilihan warna yang ada, Fiza beli yag code P08, P18 dan P15.

Tudung Bawal Ruffle Plain

Yang printed bawal ruffle Fiza pilih yang design ni. Nampak macam sesuai untuk padankan dengan baju yang lain. Design lain pun menarik jugak tau..Jom tengok

Tudung Bawal Ruffle printed

Tudung Bawal Ruffle printed

Tudung Bawal Ruffle printed

Tudung Bawal Ruffle printed

Tudung Bawal Ruffle printed

Rambang mata nak pilih kan. Suka pakai bawal ruffle ni. Pakai macam biasa, kemudian pink jadi macam ala tudung fareeda tu.Siap! belakang dan depan tak yah adjust dah..dah menutup :). Lepas ni nak shopping tudung halfmoon pulak. Tudung raya, tunggu bulan puasa baru beli..Kata bulan puasa baru prepare untuk raya kan. Now, kita prepare sambut Ramadhan dulu.

Tudung ruffle ni pun murah murah je, Berbaloi beli banyak pun kan. Nak tahu beli kat mana? Kat TUDUNGRUFFLE lah. Korang mesti tergoda dengan design tudung ruffle ni kan. Apa lagi, jom terjah


Dah beli nanti jangan lupa mencuba tutorial pakai tudung bawal [KLIK SINI]

with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. saya pun ada jugak tuung mcm ni tp printed punyaaa. saya sukaa saya sukaaa . hihihi

    ReplyDelete
  2. Cantiknyerrr ..Kak Lya pon suka ..Comel Fiza pakai kiut miut jerr

    ReplyDelete
  3. cantik.. mcm2 design dah sekarang... waa

    ReplyDelete
  4. Lain dari yg lain.. chantek pun chantek..

    ReplyDelete
  5. kiriman dari kak Fiza dah sampai..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/06/kiriman-ikhlas-dari-mereka-bertambah.html

    *husna tak dapat nak blogwalking sini lagi..nanti husna dtg bayar hutang taw..;)

    ReplyDelete
  6. cantik :D model pun cantik huhu..

    ReplyDelete
  7. kain lembut ea kak fiza?? cantik je warna..:)

    ReplyDelete
  8. haa... kalau bawal camni cantiklah.. boleh gak jijah pakai.. harga murah.. mampu milik.. cantik pula dengan brooch di tengah2

    ReplyDelete
  9. hehee fiza pn pndai ye bt gaya fareeda tu hehee..cantik2 tudungnya :)

    ReplyDelete
  10. cantik, sesuai utk hari raya dan murah...

    ReplyDelete
  11. online je ke tudung ni? kedai x de? .. agak2 kat jln tar ada x??? huhu

    ReplyDelete
  12. Bawal bunga2 tu nampak cantik dan menarik ..sesuia kalau pakain ngan baju tak bercorak hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.