3 Layers Tea and 3 Layers Bandung

Tuesday, June 17, 2014

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Musim panas ni memang sedap kalau minum air sejuk je kan. Sebelum ni kalau ke Chicken Rice Shop mesti order 3 layers tea tapi tak tahu pulak ade jugak 3 layers bandung. Tapi bukanlah kat chicken rice shop. Hari tu masa balik kampung craving for ABC, or cendol or lai ci kang tapi takde pulak. Tertarik pulak nak rasa 3 layers bandung ni. Hubby pulak order 3 layers tea.

Rasa kedua duanya sangat best! Teh punyalah kaw cukup susu dan gula melaka tu. Teh bandung pulak jangan cakaplah. Memang sedap!!! Terlupa terus pasal ABC and cendol bila dapat dua ni. Kalau balik segamat mesti minum kat sini lagi. Kat Restorant Azmi depan Selekoh Petronas selepas traffic light. harga RM3.00/each

3 Layers Tea and 3 Layers Bandung

Bila hari panas camni..teringin pulak haihhh..Kena belajar buat sendiri ni kat rumah.


With Love, Sihatimerahjambu

33 comments

  1. memang tengah cuaca macam nie pekena ais masyuk..

    ReplyDelete
  2. wah!! terliuq cx tgk. da la cx tgh pantang ni. huk3. td mama update psl ais krim, skrg fiza update air 3layer pula. huwaaaa...

    ReplyDelete
  3. hohoho ini memang menangkap kalbu ni! :))

    ReplyDelete
  4. ahhh saya suka 3 layers bandung tu!!!!!

    ReplyDelete
  5. memang sedap ni.. tambah2 time panas2 ni

    ReplyDelete
  6. sedapnya...tapi sekarang kena kurang2 kan minum manis..huhu

    ReplyDelete
  7. terliur nyaa.. masyaAllah.. gulppp.. puasaaa

    ReplyDelete
  8. Three layer tea tu favourite ena. Huaaaaa sedapnyaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. buat le sendiri Fiza..agak dah teror jual pulak..heheh

    ReplyDelete
  10. sedapnya...alahai cuaca panas2 tgok air ni terus teringin uhuhu

    ReplyDelete
  11. wow wow...cantik dan nampk sedap huu...

    ReplyDelete
  12. Alahai..tgok time ni kan..terus cerah mata akak...

    ReplyDelete
  13. betul, musim pnas skarang ni pekena air mcm ni, mesti sedap..hihi

    dtg singgh sini, lama tak jenguk blog ni, bnyk dh berubah :)

    ReplyDelete
  14. Baru minum hari tue! Air bandung cincau tapi rupa dia sebijik macam 3 layers bandung tue. Pergi kedai makan nampak air 3 layers tue kat meja orang lain, terus teringin nak minum sebab nampak macam sedap! :D

    ReplyDelete
  15. Amboi kemain Fiza dengan 3 layer tea dia ye! kita minum abc sekarang ni... panas. plus banyak minum air mineral!

    ReplyDelete
  16. tak boleh jadi nie ..hehehe lemak berkrim disukai ramai ............

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.

    Fiza, lana pun baru je try tea layer time blik kmpg last week,hehe. Sedap n lemak berkrimmmm gitu! hehe.
    Harga dapat RM2.50..

    ReplyDelete
  18. pernah rasa tapi bukak selera tekak ni ...kalau bandung soa tu memang sedap la!

    ReplyDelete
  19. Panas-panas ni memang lega minum sejuk-sejuk ni ;)

    ReplyDelete
  20. Ehhh.. Orng sgmat ke? Mesti best minum time cuaca pnas ni kn...

    ReplyDelete
  21. kalau bulan poser ternampak gambarair ni mau batal poser hehehe
    menarik bandung 3 layer tu :)

    ReplyDelete
  22. sekrang musim panas..minum buh ais sedappppp

    ReplyDelete
  23. minum time panas panas sedapnye..sejuk tekak

    ReplyDelete
  24. sedapnye....nak nak minum time panas nih sejuk tekak

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.