Application Framy untuk Editing Video Animasi Comel

Tuesday, May 20, 2014

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Application Framy untuk Editing Video Animasi Comel salah satu application yang terbaik untuk menceritakan sesuatu situasi dan dijadikan video pendek. Ada bermacam² animasi comel yang boleh digunakan dan dipelbagaikan dengan bermacam jenis costume yang ada. Yang penting, muka animasi adalah muka korang. Pelbagai ekspresi muka korang boleh upload macam suka, sedih, senyum dan marah.

Ekspresi muka akan di gabungkan dengan keadaan yang bersesuaian. Seronok pulak dok edit edit video ni boleh buat hilang bosan sesekali dan mungkin boleh menambahkan mood kot. Meluahkan perasaan melalui video ni pun menarik jugak sebagai hadiah ke, happykan orang ke..seronok!

Boleh pulak record suara tu. Jom le download application framy ni. Sampai ke sudah dok edit je kerjanya..hehehe..

Compatibility:
Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5
Tak pasti untuk android ade ke tidak. Mungkin on the way kot.

Application Framy untuk Editing Video Animasi Comel

Ni video yang Fiza edit..takde idea..tapi kira comel jugak ke? gelak je tengok kan..

For more info : Framy

With Love, Sihatimerahjambu

10 comments

  1. suka yang menari tu hahaha.. selalu gak main benda ni ngan omak kehkeh ^__^

    ReplyDelete
  2. Hahaha nak install jugalah. Selalu nampak orang guna apps ni. Comel je

    ReplyDelete
  3. Hahahaa comel jer leh la cuba nanti ..

    ReplyDelete
  4. Cute lah video Fiza tu..selalu jg org buat video ni lepas tu upload kat IG..
    akak pakai android..
    tunggu je lah kot2 in future android keluar utk apps ni :)

    ReplyDelete
  5. Owh benda ni ke orang dok sibuk sekarang? Menarik..Nanti boleh try.. xD

    ReplyDelete
  6. comel fiza..android boleh ke? blh la try hehee..

    ReplyDelete
  7. mcm mne nk save video yg kite buat ni dlm gallery phone samsung?? mcm mne nk share dkt insta??

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.