1 111 111 Pageviews Blog Sihatimerahjambu

Saturday, May 10, 2014


Akhirnya tercatat 1 111 111 Pageviews Blog Azhafizah since berblogging 2009. Sempat print screen 1 111 112 je, terlebih satu kalau tak mesti perfecto!. Since 2009-2013 tu kire part time blogger je. Hujung² tahun lepas baru lah jadi full time blogger after married. Kalau page orang lain dah berjuta² views dah tapi Fiza ni baru lah nak mencapai sikit demi sikit. Masih dalam proses pembelajaran ni.

Belajar dari segi penulisan dan maklumat yang baik untuk pembaca. Ilmu SEO pun kurang lagi ni. Kena belajar lagi supaya pageviews bertambah dan bertambah. Jangan pulak pageviews dan traffic meningkat disebabkan benda yang tak sepatutnya kan. Harap² apa yang baik di kongsi bersama.

Sekarang pun baru je 2005 posts, memang kurang lah pageviews nya pun. Lagipun dulu berblogging entry merapu je. Itulah sebabnya kena terus belajar supaya pembaca tak bosan bila datang kan. Nak bagi tips pun tak pandai sebab belum cukup hebat lagi ni.

Alhamdulillah, menjadi seorang blogger ade rezeki nya. :)

16 comments

  1. alhamdulillah.. congrats Fiza..
    lagi semangat lah nak berblogging kann.. lagi2 Fiza dah ramai follower..
    happy for you adik ;)

    ReplyDelete
  2. Bestnya jd fulltime housewife and blogger..tingin jgk..hehe
    Duk rmh n buat actv yg kita suka.. ;)

    ReplyDelete
  3. peh, mantap kak fiza..timm pun bru trkedek2 dgn dunia blog ni..huhu..tahniah akak! chayok! teruskan..

    ReplyDelete
  4. tahniah fiza, tak mudah nak capai angka sebanyak tu. Semoga fiza terus maju bersama blog :))

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza...akak belum pun jejak sampai ke situ..kena usaha lebih sikit...semoga terus maju ye fiza..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah hasil kerja keras...
    teruskan usaha....

    ReplyDelete
  7. singgah sini kak. Smart nombor tu ^_^

    ReplyDelete
  8. singgah sini .... wahh tahniah =D

    ReplyDelete
  9. haihh mana ada sikit 1 juta kot.. kita pon xsmpai 1juta lg taw. hehe. tahniah yeee.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah ! tahniah ea.. kna blajar gak dari sini .. hehe :)

    ReplyDelete
  11. tahniah fizah... akk suka bc blog Fizahh ;)
    seriusly..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.