PROMO 10% Premium Starter Kit Young Living Air Diffuser

Ye, tahu ramai yang berhasrat nak beli Air Diffuser Young Living ni kan? Kalau kau orang bercita-cita nak beli tu, boleh beli masa harga PROMO 10% untuk Premium Starter Kit. Promo ni dah dilanjutkan sampai 30 Jun 2019. Ada masa 2 hari je lagi untuk grab promo 10% ni. Fiza dulu pun nak beli PSK (Premium Starter Kit) pun beli masa harga promo juga. 


PREMIUM STARTER KIT
  • Free Membership. Automatik akan jadi ahli dengan pembelian PSK ni
  • 1 x Air Diffuser. Boleh pilih samada nak dewdrop atau Desert Mist. Fiza pilih Desert Mist sebab lebih menarik dan ada 11 warna lampu.
  • 12 x 5ml Essential Oils
  • 10 x Essential Oils Sample bottles
  • 1 x Aroma Glide
  • 2 x 60ml NingXia Red Sachets
  • 1 x Product Guide

AIR DIFFUSER
Air diffuser Young Living ni antara air diffuser yang popular digunakan. Air diffuser ini khas untuk diffuse essentials oil dengan menyebarkan wap dan molekul essentials oil ke udara. Molekul akan dipecahkan menjadi partikel kecil yang akan disebarkan bersama wap air untuk bagi manfaat pada kita. Boleh juga dijadikan sebagai air humidifier sebab air difusser ni juga keluarkan wap air untuk lembapkan udara.

Tapi air humidifier yang biasa di pasaran tu tak boleh dijadikan sebagai air diffuser walaupun ada keluarkan wap air juga sebab air humidifier fungsinya hanya untuk melembapkan udara sahaja. Kalau letak essential oils pun tak akan memberikan manfaat pada kita. 

Pendek kata, air diffuser ni all in one. Boleh kurangkan bau yang kurang enak dalam sesebuah ruang kediaman atau pejabat. Eh, bukan kurangkan bau semata-mata tapi sebagai aromateraphy dalam kehidupan seharian bila bau aroma yang menenangkan tu. Selain tu, Essentials oil yang dititiskan dalam air diffuser tu dapat menghapuskan bakteria yang berterbangan dalam udara. Kiranya sebagai pembersih udara kotor. Kalau bilik kau orang sentiasa lembap dan berkulat atau bau hapak tu boleh cuba diffuse essential oil purification.


Setiap satu Essential Oils ni fungsinya berbeza. Jadi, boleh gunakan mengikut fungsi tertentu. Selain untuk diffuse, Essential oils boleh digunakan topically direct sapu pada kulit dengan carrier oil dan digunakan secara internally dengan cara titiskan dalam air minuman. Contohnya kalau tengah diet, boleh titiskan essential oils lemon dalam minuman.
  • Pan Away - mengurangkan kesakitan pada sendi dan otot 
  • Lemon - detox, membersihkan udara 
  • Peppermint- menyejukkan, melegakan ketidakselesaan, meningkatkan fokus mental 
  • Thieves - membersihkan udara & kesihatan mulut 
  • Frankincense- meningkatkan immune system, masalah kulit & kesihatan menyeluruh 
  • Lavender - mudah tidur, ketenangan, skin care, melegakan minda & badan 
  • Purification - air purifier & freshener, menyokong sistem pernafasan 
  • RC - menyokong sistem pernafasan yang sihat & membantu masalah sinus .
  • Copaiba - mengurangkan iritasi & inflamasi 
  • Digize - melegakan terutamanya pada bahagian perut 
  • Spearmint - membantu menstabilkan emosi,menenangkan dan boleh jadikan perfume.

Serius cakap, bila dah ada air diffuser ni memang rasa bahagia sangat. Dapat hidu aroma wangi, bilik bersih, bantu tenangkan minda dan kurangkan stress dan lebih focus lah nak buat kerja tu. Sangat berbaloi untuk memiliki air diffuser ni. Balik kampung pun Fiza angkut air diffuser tau! Boleh juga buat lampu tidur. Kalau air dalam diffuser habis lampu masih on cuma tak ada wap air keluar je. Fiza suka desert mist sebab ada 11 warna lampu. Nak suasana romantik sikit boleh guna lampu ala lilin tu.

Kira berbaloi lah untuk pelaburan membeli air diffuser ni untuk kegunaan setiap hari. Dah terjebak baru tahu betapa bestnya ada air diffuser ni. Cuma nak pesan, kalau nak beli Premium Starter Kit Young Living Air Diffuser kena beli masa harga PROMO 10% ni lah. Untung lagi dapat 12 botol Essential Oils tu. Kalau beli satu-satu boleh cecah 1k lebih harganya. Air diffuser pun ada warranty setahun. Boleh direct whatsapp Fiza untuk pembelian. 012-9072776




with love,
Sihatimerahjambu

Comments

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.