Tempah Customize Foldable Big Summer Hat Travel

Monday, December 17, 2018

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Beach Hat, Summer Hat, Sun Hat dan bermacam lagi nama untuk topi besar macam petani pakai tu. Tapi yang paling standard namanya di panggil "Summer Hat" atau dalam bahasa di sebut topi jerami/ Topi Musim Panas. Kalau salah, tolong betulkan ye. Biasanya topi jerami ni banyak dijual di tempat peranginan tepi pantai sebab kebiasaanya dipakai untuk berlindung daripada panas cahaya matahari bersantai di tepi pantai.



CUSTOMIZE SUMMER HAT TRAVEL
Kalau kau orang kaki travel, memang wajib ada satu summer hat yang boleh customize sebab salah satu daya penarik untuk tambah seri gambar travel kau orang lebih bermakna dan cantik. Kau orang boleh customize abadikan nama sendiri atau ayat yang kau orang suka seperti I'm on vacay, Out of office dan sebagainya dengan disertakan nama kau orang sekali. Macam Fiza, Fiza buat ayat"Azhafizah's Journey" yang sesuai untuk jalan-jalan kemana saja.


PHOTOPROPS
Standard huruf yang boleh ditulis tidak lebih 17 aksara. So, pandai-pandailah kau orang fikir ayat yang paling terbaik untuk kau orang gunakan. Selain untuk gambar jalan-jalan nampak cantik dimata sendiri, summer hat boleh dijadikan sebagai photo props juga. Boleh lah nak posing macamana pun dengan summer hat tu. 


FOLDABLE BIG SUMMER HAT
Summer hat ni jenis foldable big summer hat. Boleh bentuk tepi tu nak wavy atau flat je. Saiz summer hat yang besar memang full cover daripada cahaya matahari. Just nice saiz dan Fiza rasa sangat berbaloi lah kalau ada satu dalam koleksi barang wajib ada masa travel. Jenis material pun sangat berkualiti dan hasil kerja yang kemas. Tulisan daripada labuci tu sangat kemas dan cantik. Memang puas hati! Kau orang boleh tempah di instagram @designertravelmy

With Love, Sihatimerahjambu

16 comments

  1. Cantik topi ni fiza.. Ada tgk fiza share kt fb hr tu.. Dulu mmg ada cari gak topi2 gini sng nk jalan2 pantai

    ReplyDelete
  2. Mmg cun sgt hat tu..nti boleh usha

    ReplyDelete
  3. Lawa sangat topi ni. Customize gini nmpk more special sgt..

    ReplyDelete
  4. eh eh menarik ni! pergi bercuti, bolehlah tempah kan..

    ReplyDelete
  5. Mcm best je.. perasan gak ritu.. bru nk tnya. Dh gtau dah. Mekasih

    ReplyDelete
  6. Memang cantik sangat topi dia.. Siap ade nama boleh buat..haritu nampak ayue pun ade buat.. Nak kena bhat jugala ni erk.. Hahaha

    ReplyDelete
  7. Cantikla topi tu.. Siap boleh customize lagi..klo kedai biasa xboleh nk custom kan.. Bru nmpk rare g travel pakai topi summer de nme sndri

    ReplyDelete
  8. Sukalah tengok topi tu, design nya unik

    ReplyDelete
  9. Wow! cantik nyer your hat, I pun nak satu for my next beach holiday.

    ReplyDelete
  10. Oooo kat sini rupanya nk tempah..ok dah tau bleh usha2 nanti

    ReplyDelete
  11. Oooo kat sini rupanya nk tempah..ok dah tau bleh usha2 nanti

    ReplyDelete
  12. Oooo kat sini rupanya nk tempah..ok dah tau bleh usha2 nanti

    ReplyDelete
  13. ni yg bawak travel haritu ehhh...cantik jugak tapi belum terasa nak beli lagi...mgkn sejenis pemalas ni mmg gini...kahkah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.