8 Muslim Planner 2018 Termurah di Pasaran

Wednesday, October 11, 2017
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Lebih kurang kira-kira lagi 2 bulan lebih nak masuk tahun baru 2018. Bersediakah? Salah satu persediaan yang wajib ada adalah planner untuk merancang apa yang perlu dalam tahun 2018. Eloklah kita merancang dan mengatur jadual kita seharian supaya lebih tersusun dan berjalan dengan lancar. 

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran

Kenapa Perlu ada Planner

1. Jadual Harian Tersusun Kemas

Bila ada nya sebuah planner ni, secara automatiknya jadual harian kau orang lebih tersusun mana yang perlu dibuat setiap hari. 

2. Lebih menghargai masa

Jika kau orang rajin membuat checklist kerja-kerja harian terlebih awal. Kau orang akan rasa lebih menghargai masa. Sebabnya? Setiap masa kau orang akan terisi dengan apa yang telah kau orang senaraikan. Buat dulu, baru tahu best atau tidak.

3. Menjadi seorang yang lebih positif

Bila kau orang mempunyai satu planner, setiap hari kau orang akan check planner kau orang apa yang perlu dibuat. Jadi, bila semuanya tersusun jadual menjadikan kau orang lebih positif untuk buat apa yang perlu tanpa bermalasan. Betul tak?

Dapatkan 8 Muslim Planner 2018 Termurah di Pasaran Sekarang!!!

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran
Kalau kau orang sedang mencari-cari muslim planner yang murah-murah, boleh contact Fiza ye. Setakat ni ada 7 design muslim planner yang cantik-cantik dan murah untuk pilihan kau orang. Yang kod H tu tak available ye. Jadi, pilih mana yang ada.

Apa yang Menarik dalam Muslim Planner 2018

✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijri
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik dan trivia
✔monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutabaah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramdhan zone
✔Hafaz Quran in 365 days
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4x free note (setiap bulan)
✔Cash flow duit bulanan

Ciri-Ciri Muslim Planner

✔Planner ni adalah planner versi Islamik dan juga kontemporari
✔Size standard A5 size
✔208 page
✔Setiap muka surat adalah FULL COLOUR
✔Kertas adalah 80gsm dan kertas ini berkualiti tinggi
✔Design dalaman planner sangat-sangat-sangatlah Catchy
✔Segala planning anda untuk 365 hari anda boleh lengkapkan secara ALL OUT 100% untuk planner 2018 ini

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran
52 week saving challenge & jadual 

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran

Muslim planner sesuai untuk semua golongan. Semua orang boleh ada satu untuk kegunaan harian.


1. Student
Bila ada planner boleh semak semula due date nak submit assingment, quiz, exam, presentation dan tarikh-tarikh penting. Takdelah terlupa dan buat kerja last minit nak submit. 

2. Orang yang bekerja
Kepentingannya adalah untuk mark meeting, submit task, jumpa client, tarikh gaji (yang ni paling penting) dan lain-lain.

3. Surirumah / WAHM
Siapa kata surirumah tak perlukan planner? Malah lebih memerlukan sebab kerja seorang surirumah sangatlah banyak dan tak pernah habis. Surirumah sekarang ni bukan macam zaman dulu, kebanyakannya surirumah sekarang banyak buat bisnes di rumah. Selain kena buat household chores, jaga anak, nak uruskan online bisnes juga sangat-sangat perlu planner ni. Nak masak pon at least dah mark kat date tu seminggu awal, buat postage, collect stok dan sebagainya. Maklumlah kerja sendiri ni lebih memerlukan time management yang betul.

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran
Aktiviti bulan ramadhan

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran

8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran
Weekly plan
8-muslim-planner-2018-termurah-di-pasaran
Positive quotes
Lengkap semua dalam sebuah planner. Setiap seorang wajib ada satu untuk hargai setiap hari kau orang. Kalau sebelum ni tak pernah ada planner, boleh cuba ada satu dan tengok macamana perubahan harian setiap hari. Gerenti lebih bermakna. Be organize person!

Preorder with payment
RM25 sahaja 
12 comments on "8 Muslim Planner 2018 Termurah di Pasaran"

Terima kasih atas komen yang diberikan.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature