JDT Juara Liga Super Kali Ke-4

Thursday, September 21, 2017

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Tahniah pasukan bola JDT juara liga super tahun 2017 ni. Sekaligus merangkul juara kali ke-4 berturut-turut 2014, 2015, 2016 dan 2017. Sebagai salah seorang rakyat johor dah tentu lah berbangga dengan kemenangan team JDT. Well, walaupun ramai haters yang membenci team JDT dan juga penyokong JDT. JDT tetap ke depan juga.

Kredit : johorsoutherntigers

Ala, tak kan sebab bola pun nak gaduh dan membenci. Kita kan satu Malaysia. Jangan sebab bola semua benda pun nak di kenegeriaankan. Betul tak? Tahniah sekali lagi menang 3-0 melawan pasukan kelantan. 

Walaupun JDT telah di gelar juara liga super tapi masih ada berbaki 2 perlawanan yang pelu diteruskan untuk menghabiskan liga musim ni.  Harap tahun depan masih lagi juara. Luaskan kuasamu johor. Majulah sukan untuk negara!


With Love, Sihatimerahjambu

2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.