Cashout Nuffnang January 2016

Friday, January 29, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Duit tabung dalam akaun nuffnang kembali kosong lepas cashout untuk bulan January 2016. Makanya menabung semula untuk bulan February. Harap harap dapat cashout lagi bulan depan. Biasanya cashout betul betul hujung bulan sebab tak nak tunggu lama. Disebabkan 31 haribulan jatuh pada hari ahad, takut terlupa pulak sebab weekend jarang dapat hadap PC sepenuhnya.


Siapa dah cukup tu, bolehlah cashout dan dijangka cheque akan sampai awal bulan March nanti. Okaylah tu buat tambah duit poket kan. Semoga cheque sampai dengan selamat.

Salah satu sumber inspirasi untuk lebih rajin berblog. Jangan fikir Fiza show off, tapi jadikan inspirasi untuk korang juga. Masih setia bersama Nuffnang sebab mula mula berblog kenal nuffnang dulu. Walau apa orang kata sekalipun. Rezeki masing masing. Semoga kalian dimurahkan rezeki juga. Aaminn...
As stated in Nuffnang payment policy, Nuffnang pays its members 30 days (60 days for Ordinary) after every end of the month from their cashout request date for Glitterati members. Upon then, the cheque will be compiled and sent to the bank for legal processing before delivered to your registered address. The processing and delivering by the bank will take about 2 weeks time. The status will be changed to 'Paid' once the cheque has been sent to you! Hope this clarifies! Thank you and have a nice day!-Nuffnang
With Love, Sihatimerahjambu

6 comments

  1. waaa....boleh shoping raya cina tu :)



    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    ReplyDelete
  2. setiap boleh cash out bestnya hihihi

    ReplyDelete
  3. cantik! teringin jugak nak dikartunkan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.