Al- Fatihah

Wednesday, June 18, 2014

Rasa macam baru je berjumpa. Rasa macam baru je bersembang. Allah lebih sayangkan Kak Da. Takziah buat family arwah. Semoga tabah menghadapi ujian Allah ni.

Syuhada Baharudin

Seorang Blogger yang sangat friendly dan tak lekang dengan senyuman.. Suka berkongsi ilmu dan juga sangat bermurah hati menghulurkan bantuan kepada mereka yang memerlukan. Seorang yang baik sangat. Even rajin bersembang dalam dunia maya tapi bila jumpa buat pertama kali rasa macam dah kenal lama.

Dari sejak jumpa masa #SBB2014 memang ada plan untuk jumpa Kak Da bincang pasal design yang Kak Da nak. Tapi nampaknya, inilah pertama dan terakhir kita berjumpa. Moga rohmu tenang di sana.

Al-Fatihah....

Kak Da koma setelah pengsan disebabkan semput dan tidak sedar sehingga hari ni tiba tiba dengar berita sedih Kak Da telah kembali ke rahmatullah. Berita yang mengejutkan dan kehilangan seseorang yang banyak memberikan kata kata semangat dan ilmu kepada blogger lain. 


19 comments

  1. Salam takziah.. Syngnya sy x pnh knal beliau.. Semoga arwah diletakkan bersama orng yng beriman..

    ReplyDelete
  2. Salam Takziah untuk seisi keluarga ..Al Fatihah

    ReplyDelete
  3. Al-fatihah..
    A'a, jemput follow blog PG ya.
    (www.mrsyatie.blogspot.com)

    ReplyDelete
  4. Salam takziah..

    Ada juga lana ikuti perkembangan ceritanya di Facebook..

    ReplyDelete
  5. al-fatihah...sangat terkejut dengan pemergiannya...harus meredhakan pemergiannya walau terasa perit..

    ReplyDelete
  6. al-fatihah...takziah buat keluarga arwah...

    ReplyDelete
  7. Al-Fatihah...terkejut jugak dengar berita ni..huhu dan tetibe teringat arwah Rara Zikry...macam lebih kurang je kes mereka. semoga mereka di tempatkan dikalangan gologan mereka yg solehah....amin~

    ReplyDelete
  8. Tak sangka dengan pemergiannya. ALLAH S.W.T lebih menyayanginya.

    ReplyDelete
  9. Al fatihah....akak sgt rasa kehilangan...

    ReplyDelete
  10. Innalillah.. alfatihah..
    ini semua ketentuan.

    ReplyDelete
  11. takziah kepada keluarga dan sahabat handai ..

    ReplyDelete
  12. Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali...

    ReplyDelete
  13. inalillah..
    al fatihah..semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang2 beriman..ameennn..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.