Vanish's Tip Exchange

Tuesday, May 06, 2014

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Vanish's Tip Exchange salah satu cara untuk pengguna vanish berkongsi pengetahuan mereka tentang cara menghapuskan kesan kotoran degil di fabric. Dengan cara ini sedikit sebanyak dapat membantu antara satu sama lain especially suri rumah yang selalu berhadapan dengan situasi macam ni.

Trust Pink, forget stains katanya! Setiap kotoran adalah berbeza so kenalah tahu cara yang betul untuk hilangkan kotoran tu supaya fabric tak rosak. Lagi² kalau baju kesayangan kotor..menangislah.


Antara tips yang dikongsikan oleh pengguna Vanish
vanish's tips exchange

Untuk lebih banyak tips dan untuk berkongsi tips, silalah click pada iklan di bawah ini ye.

vanish's tip exchange
Baru tahu rupanya ada banyak jenis vanish.Ingatkan satu je..So kena pilih ikut kesesuaian ye. Baru lah berkesan gitu
product vanish

Terima Kasih Nuffnang untuk CPUV baru ni on going bermula 5 May 2014. Yang lain metered already :(


With Love, Sihatimerahjambu

14 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.