Image Slider

AOTG [ Astro On The Go] Explorer Blogger Event

Tuesday, April 23, 2013
Semalam Menjengah Incek Nuff seperti biasa.Dapat lagi CPUV untuk bulan April ni even 1 campaign dah metered.Sobs sobs..Ok takpe,lupakan yang dah berlalu tu.Cakap pasal campaign yag baru ni,memang best sangat especially for blogger.Event ni akan berlansung pada 18 May 2013.Pada blogger yang suka explore dan suka aktiviti yang adventure patut join event ni.

Hadiah dia memang superb awesome!
Grand Prize
2 x Samsung Galaxy S4 + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

1st Runner Up
2 x Apple iPad Mini + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

2nd Runner Up
2 x Nexus 7 + (Bonus: RM800 cash each IF you are an *Astro-On-The-Go subscriber)

Bonus prize for top-tweeting team
RM500 cash + (another RM800 cash if you are an *Astro-On-The-Go subscriber)
Bonus Lucky Draw (for ALL Astro-On-The-Go subscribers ONLY)
1 x Apple iPad Mini
*Click here to subscribe to Astro-On-The-Go. The service is available to all Malaysians, even non-Astro subscibers!

Best Buzz Bloggers (Post-event)
1 x Apple iPhone 5
1 x Apple iPad Mini
1 x Nexus 7
Bonus: A mystery prize awaits all post-event buzzers!

Untuk dapatkan hadiah hadiah ni korang kena buat seperti di bawah ni.
1. Write a blog post titled “I Am The Unstoppable Explorer” and tell them
• Why do call yourself an unstoppable explorer? What are your explorer characteristics?
• What were the challenges you faced in your most recent adventure? And how did you overcome them?
• In your opinion, what is the essential gadget you can count on in your adventures? Mobile phone? Tablet? Camera?
• Let them know how Astro-On-The-Go allows you to explore and watch your favourite programmes and the best of Astro anytime, anywhere.

Mudah je kan.Hadiah pun menarik! Nak tahu lebih lanjut,click la pada iklan [ Astro-On The Go] nanti ye.Ada banyak info dah steps untuk join event ni..Good Luck guys.By the way,Alhamdullilah..Terima kasih Allah SWT,Terima kasih Incek Nuff dan Terima kasih untuk awak awak jugak ^___^
Notapink : Next entry nak review pasal something masa engangement hari tu.Nak tahu?tungggu ya..


Auto Post Signature

Auto Post  Signature