Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Happy Wedding CikPuan jijah dan Mr Navy.Congrate!


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Semalam penat sangat ronda ronda kat Port Dickson sampai tak ada kekuatan nak update blog.Takpe,hari ni Fiza update ye macam biasa.Alhamdulillah perjalanan pergi dan balik selamat.Pagi semalam gerak dari selangor ke Port Dickson attend Majlis perkahwinan CikPuan Jijah,blogger yang suka dok blogpecut tu.hihi.

25February majlis rumah perempuan dan 26February majlis di rumah lelaki.Disebabkan Fiza tak dapat datang 25hb,so Fiza datang majlis pihak lelaki je la.Asalkan dapat pergi salah satu dah cukup kan.Sampai kat sana selepas pengantin bersanding.

Sampai sampai je nasib jijah kenal Fiza kan..snap dulu gambar dengan pengantin tengah manjamu selera.Jijah yang cantik dan Mr Navy yang macho dengan uniform tu.^__^


lepas makan sesi potong kek.

dari sudut lain suap menyuap ni.sweet~

berbalas suapan ^__^

Ini sangat suweeett~

potong kek dengan sopan :p

Di pelamin.

Nak jugak posing kat bunting Jijah ni ha..haha

Ni saje duduk menunggu pengantin selesai photoshoot bersama family.
Teruja dapat pergi wedding jijah sebab dah kenal lama.Plus,Fiza pernah make over blog Jijah.So,macam dah kenal lama lak..hihi..Seronok dapat jumpe geng blogger.Cukuplah ye gambar di atas tu.Kang penuh nak upload semua.hihi...Meh la ke blog Jijah>>Blog Jijah

Selesai sudah menghadiri majlis kahwin CikPuan jijah..
lepas tu ronda ronda PD,snap snap pulak..Tunggu entry akan datang lah ye..Entry ni cuci mata dengan gambar kahwin jijah ye.Congrate Jijah! Semoga berbahagia kekal sampai akhir hayat.aminnn

Notapink: Seriously sangat suka dengan makanan kat PD ^__^..
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
15 Comments
Share :

Apa yang berubah apa yang tidak selepas menerima kritikan


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Baru sempat menerjah dan memberi komen pada 50blog group#1 dalam segmen Abg Ben yang kritik kirtik tu.Wahh terasa macam pro lak main kritik kritik tu.Kalau rasa kritikan tu boleh memajukan kita,terima seadanya.

Segala kritikan tu kita perlu fikirkan dulu sebelum mengubah apa apa sebabnya takut nanti demi memuaskan hati semua orang,apa yang tinggal tak de apa apa dan tiada apa apa untuk diri sendiri.So,apa apa pun fikirkan baik buruk kritikan tersebut.Seperti yang dikatakan dalam entry Kak Diana ni[HERE]

Kalau rasa kritikan itu akan memburukkan kita,tukarkan kepada yang baik.Kalau kritikan itu yang baik,jadikan ia lebih baik.OK?

Setelah blog Fiza di kritik,Fiza dah ubah apa yang patut dan tak patut dengan alasan yang kukuh.Harap selepas ni ada yang sudi meninggalkan komen dan memberi pandangan tentang apa yang Fiza tulis ni ye.Mohon jasa baik ye.

Cursor
Ada yang komen cursor tak perlu pelik sangat.Biasa biasa sudah.Ok,memandangkan itu agak membuatkan pembaca susah nak berkerjasama dengan cursor.So,Fiza dah remove cursor pelik tu..lebih mudah tak sekarang?^^

Scroll bar
Ada blogger komen bloglist archive panjang sangat.kene buat scroll bar.hehe..bukan tak mo buat camtu.Ada sebabnya.Sebabnya itu salah satu tarikan pembaca untuk senang navigate previous entry tanpa perlu scroll down.sesambil baca blog bila tengok tajuk di tepi tu mungkin ada attractive sikit.Plus,kalau buat scroll nanti latest entry je nampak di atas.Latest entry dah tentu ada di first page blog kan.So,itu hanya sebahagian dari kemudahan untuk pembaca navigate.Boleh terima tak alasan ni?Atau memang Fiza kena ubah?^^

Background
Ada yang kata blog Fiza kena tambah background baru nampak menarik.Fiza dah letak sebelum ni dah agak memberatkan blog.So,Fiza buat plain je sebab kalau buat background belakang tu rasa macam semak pulak.Better plain colour..Ok lagi kan?

Tag/Label
Ada mengatakan Part'Story Of My Life' Di bahagian bawah tu kalau takde,lagi kemas.Ok,kalau Fiza buang nanti meyusahkan pencarian untuk certain topik.Macam susah nak navigate entry info ke,make over ke,segmen ke,dan ape ape label lah.Bila dah ada,lebih mudah nak navigate.Click je dah keluar semua paparan tentang topik yang kita nak.Lebih mudah kan?

Setakat ini itu saje kritikan yang Fiza dapat.Alhamdulillah,takde cacian dan makian..kritikan yang membina itu sangat bagus.Boleh kita tahu mana kelemahan blog kita kan.Terima kasih yang sudi datang dan memberi kritikan.Lepas ni Fiza sambung singgah memberi kritikan.Gunakan kalau ianya betul..OK?

Notapink : Bagus ada segmen macam ni lebih nampak professional ^__^.Congrate Abg Ben jayakan segmen ni.
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
13 Comments
Share :

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor