Charlie makin popular

Kalau charlie's angel di atas ni dah memang popularlah kan.Tapi yang Fiza nak exposed kan dalam entry ni adalah charlie comel yang berwarna orange hitam ni.Nampak cantik kombinasi warna tu.Tapi AWAS!Charlie adalah sejenis serangga yang sangat berbahaya.
Korang tengok gambar bawah ni. Nampak tak…

Tutorial buat menu tab comel di tepi blog[ hover rotate -5deg]

Dah 2hari kot menu tab comel di tepi blog Fiza ni menapak tanpa ada masalah buat masa ni.So,selamat untuk digunakan sebab tak mengganggu loading blog dan mudah nak navigate blog juga.Paling best bila hover ada effects -5deg dan buatkan korang suka nak main main dengan hover tu.Seriously nampak styl…

Tutorial buat drop cap[Huruf pertama besar]

Apa yang dimaksudkan dengan drop cap adalah huruf pertama besar dalam artikel seperti yang korang tengok dalam majalah dan akhbar tu.Nampak macam style dan menarik kan?Macam contoh entry dalam blog Fiza ni.Nak try buat?Mudah je dan boleh customize ikut citarasa korang.
1.Log in blogger>>Dashb…

Menjawab pertanyaan tentang domain

Previous entry Fiza ade inform pasal renew domain kan.Ramai yang bertanya pada domain ni.Ada sebahagian yang bertanya Fiza dah jawab,ada yang belum jawab lagi.Apa kata terus jawab pertanyaan satu persatu.Sila baca ye.Kalau tak faham,tanya lagi..cewaaahhh dah macam forum pulak ni.
Q1 shera:domain tu …