Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Happy Wedding CikPuan jijah dan Mr Navy.Congrate!


Semalam penat sangat ronda ronda kat Port Dickson sampai tak ada kekuatan nak update blog.Takpe,hari ni Fiza update ye macam biasa.Alhamdulillah perjalanan pergi dan balik selamat.Pagi semalam gerak dari selangor ke Port Dickson attend Majlis perkahwinan CikPuan Jijah,blogger yang suka dok blogpecut tu.hihi.

25February majlis rumah perempuan dan 26February majlis di rumah lelaki.Disebabkan Fiza tak dapat datang 25hb,so Fiza datang majlis pihak lelaki je la.Asalkan dapat pergi salah satu dah cukup kan.Sampai kat sana selepas pengantin bersanding.

Sampai sampai je nasib jijah kenal Fiza kan..snap dulu gambar dengan pengantin tengah manjamu selera.Jijah yang cantik dan Mr Navy yang macho dengan uniform tu.^__^


lepas makan sesi potong kek.

dari sudut lain suap menyuap ni.sweet~

berbalas suapan ^__^

Ini sangat suweeett~

potong kek dengan sopan :p

Di pelamin.

Nak jugak posing kat bunting Jijah ni ha..haha

Ni saje duduk menunggu pengantin selesai photoshoot bersama family.
Teruja dapat pergi wedding jijah sebab dah kenal lama.Plus,Fiza pernah make over blog Jijah.So,macam dah kenal lama lak..hihi..Seronok dapat jumpe geng blogger.Cukuplah ye gambar di atas tu.Kang penuh nak upload semua.hihi...Meh la ke blog Jijah>>Blog Jijah

Selesai sudah menghadiri majlis kahwin CikPuan jijah..
lepas tu ronda ronda PD,snap snap pulak..Tunggu entry akan datang lah ye..Entry ni cuci mata dengan gambar kahwin jijah ye.Congrate Jijah! Semoga berbahagia kekal sampai akhir hayat.aminnn

Notapink: Seriously sangat suka dengan makanan kat PD ^__^..
Azhafizah Md Nor
15 Comments
Share :

15 comments:

  1. fiza!! gambar cantik2...ya Allah terharu giler dapat jumpa fiza..serius suka sgt fiza datang!!

    ReplyDelete
  2. cantiklah jijah.. hehe. berseri pengantin...

    ReplyDelete
  3. Dah nampak dewasa puan jijah dalam picture nih. hehehe. congrat !

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH KEPADA JIJAH..ALHAMDULILLAH SUDAH SAH JD SUAMI ISTERI..HEHE

    ReplyDelete
  5. hehee...alahh shida sgt jeles xjumpa jiejah huwaa....cntik jiejah kn fiza..berseri je dia.. ^_^

    ReplyDelete
  6. kak jijah dah macam permaisuri dah cik tikah tengok. hahaha

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik dan jaga adab sebagai komentator. Terima kasih.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=http://3.bp.blogspot.com/-T6929_GEAQE/WEcqCNF17ZI/AAAAAAAAoLo/OLVmtZMyIJMdZ5ZX4D8jyM6lbcxHp97wQCK4B/s1600/about%2Bme%2Bazhafizah.png] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor