Vector #6:Teka WW blog Azhafizah

Ni vector minggu lepas WW#29.Jawapan nya adalah Lisa Surihani! Ramai yang teka betul dan ada juga kata fasha sandha..hehe ada rupe ye?Sebenarnya dah berapa kali Fiza try buat vector Lisa surihani ni..tapi banyak kali fail jugak.Sebab dah give up,Fiza post je yang ni.Tapi ada jugak teka betul,Kira wajah Lisa tu masih ada lah kan.Terima kasih semua.

Disebabkan 2 orang blogger terpantas teka betul dah dapat vector.So,Fiza bagi peluang kepada blogger yang berikut terpantas.Blogger yang bertuah adalah Eza boom boom yang teka betul.Dan inilah vector untuk Eza.


Vector Eza ni Fiza tak dapat siapkan awal mase Fiza offline hari tu dan agak busy.So,sekarang ada mase untuk siapkan kerja yang tertangguh.Alhamdulillah,akhirnya siap jugak! Hopefully Eza sudi terima  vector Fiza ni.Maaf juga kalau ada kekurangan sana sini.=_='.Kalau masih tak kenal sape Eza,jom ke blog Eza boom boom,cheksunnyboomboom.blogspot.com

notapink : macam banyak je kerja tertangguh ni =_='
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. tahniah Eza..betullah jwpn kak bui aritu yer..hehe

    ReplyDelete
  2. Huuu...terror lah u nie wat vector2 ni..

    P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

    ReplyDelete
  3. Hee, alhamdulillah. Menarik!! Terima kasih cik fiza :D

    ReplyDelete
  4. wah...cantik2...bila nak wat tuk cci lak..muehehhe... *muka x malu neh.. :)

    ReplyDelete
  5. alah, xsmpat teka..senang x wat vector nie?

    ReplyDelete
  6. kalo org teka betul means sama la syg hehee ^_^

    ReplyDelete
  7. akak pun teka betul..
    tapi nanti kalau akak teka betul jangan buat vector ye..'akak malu..


    ceh!!macam la
    kompem akan teka betul tu eik??
    ekekek

    ReplyDelete
  8. waa
    cam mnarik kalu shark ada vector..
    nk join untk next vector:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.