Melawat sekitar pre wedding shoot di Taman Saujana Hijau Presint 11 Putrajaya

Sunday, June 16, 2013

Minggu lepas sempat juga pergi menjengah ke tempat untuk pre wedding shoot nanti. Terima kasih semua yang sudi bagi idea dan tempat untuk pre wedding. Terberkenan dengan idea Kak Alycia, so pilih Taman Saujana Hijau Persint 11, Putrajaya.

Firstly pilih tempat ni sebab taman ni cantik sangat penuh dengan pokok pine.Walaupun Fiza ni anti hijau tapi kalau kena dengan keindahan alam,terpukau juga!Malas nak cakap banyak kan.So cuci mata je la dengan beberapa keping gambar ni.Tak banyak sikit je sempat snap sebab hari nak hujan dah.Datang sini dan puas hati pun dah kira berbaloi.Tungggu je la gambar cantik pre wedding nanti..heee

Paling suka tempat ni,macam oversea lah jugak kan!


Pokok pine yang sedap mata memandang.Oh..pasni gambar penuh hijau lah kan..


Taman ni lagi sweet je kan..Ni je la yang sempat Fiza snap.Tak habis jelajah satu taman pun.


Then sempat jugak singgah ke pullman lakeside sebab nak shoot kat situ jugak nanti! yeay! So hope dapat share idea ni untuk bride to be yang lain.^___^

Notapink : Sedang membuat persiapan props untuk pre wedd pulak.^__^ busy busy =___='


13 comments

  1. cantik sesangat si..tak sabar tengok gambar pre - wedding sis tu nanti...

    ReplyDelete
  2. wahhh cantik! cantik!

    semoga segala urusan dipermudah olehNya.

    :D SENYUM!

    ReplyDelete
  3. anti hijau.. aaa tidak.. hehe

    cantik2 xsabar nak tengok gambar nanti

    ReplyDelete
  4. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

    ReplyDelete
  5. bila shoot prewedding tu fiza? nanti tak sabar nak tgk! :D

    ReplyDelete
  6. Wow! memang cantik lah taman ni.. Segar je mata memandang.. =)

    ReplyDelete
  7. CANTIK NYA TEMPAT TU ZA...X SABAR NAK TENGOK GMBR PRE WEDS FIZA..CONFEM CANTIK

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.