Happy Birthday To Me

Friday, February 07, 2020

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan Puan Azhafizah. Allah selamatkan kamu. Happy Birthday to me! Alhamdulillah, 7 Februari 2020 bertambah satu umur lagi. Dah 3+ dah weiii.. Makin bertambah usia, makin besar cabarannya seorang manusia tu. Bersyukurlah masih dipinjamkan nyawa, diberikan segala nikmat oleh Allah.


Seusai suami balik dari sembahyang jumaat, dah bersiap-siap nak pergi lunch. Kira cuti masaklah sempena birthday. Bagi chance lah kat Puan hari ni cuti masak kan. Disebabkan plan nak bercuti tu tak jadi. Jadi, digantikan dengan table for two je lah ye. Small celebration je pun cerita dia. Tak meriah tapi cukup bermakna. 



Request kat suami nak pergi The Admire Cafe @8 yang dahulunya The Admire Cafe @Dusun. Ni kira kali kedua lah Fiza datang cafe ni tapi pertama kali di lokasi baru. Baru je pindah lokasi baru. So hari ni datang lagi untuk celebrate birthday Fiza. Kek Birthday, tak nak berubah masih lagi tetap dengan pilihan Kek Pandan Gula Melaka. Tak pernah tak sedap!

RM13.50/slice

Fish n Chips RM13.90 dan Smoky Chicken Grilled RM15.00(tiada dalam gambar)

Honey Lemon RM4.50 & Sirap Lychee RM3.00
Semua sedap! Harga dan portion standard harga lah kot. Alhamdulillah..Mak mertua pulak bagi bekal ayam rendang. Rezeki makan harini. Terima kasih semua atas ucapan dan doa. Semoga Allah membalas  dengan segala kebaikan. Aaminn...


With Love, Sihatimerahjambu

16 comments

  1. Happy Birthday..sanah helwah, semoga sentiasa diberi kebaikan di dunia & akhirat..

    ReplyDelete
  2. Happy nya menyambut hari lahir kan..tahniah

    ReplyDelete
  3. Again happy birthday :)
    Haha dapat sambutan kek dan makanan memang rasa disayangi.

    ReplyDelete
  4. untung masih lg ada yg mengingati.. simple tp ada makna

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Cik.. Barakallah. Semoga selalu sehat, panjang umur dan bahagia selalu bersama keluarga

    ReplyDelete
  6. Waah barakallah.. Selamat ulang tahun yaaa. Bahagia dan sehat selalu :)

    ReplyDelete
  7. Selamat ulang tahun kelahiran se,oga dikurniakan umur yang berkat.
    Sedap sangat nampak kek pandan tu, cukup ke tu eh!

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Fiza. Sedap betul nampak kek tu.

    ReplyDelete
  9. Happy bday sis.. Semoga sentiasa berbahagia dan gembira selalu..

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday... Semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday fiza semoga sentiasa dirahmati dan dimurahkan rezeki dunia dan akhirat aminnn

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah !! semoga diberikan keberkatan umur sihat sentiasa dan dimurahkan rezeki. happy2 selalu yang penting k =)

    ReplyDelete
  13. alololololo.. selamat ulangtahun kelahiran ya.. semoga peningkatan usia seiring dengan senyuman dalam kematangan.. hee~

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.