Planner 2020, Hadiah Top Komentator Dari Blogger Shikin Razali

Tuesday, October 29, 2019

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Dah puas bercuti ke tu? Cuti lama mana pun tak pernah akan rasa puas. Cuti-cuti musim perayaan ni lebih suka duduk rumah je. Sayang masa nak dibuang untuk hadap jammed tu. Tapi kalau dah terpaksa nak kena hadap memang tak boleh elak. Semalam bukan cuti ke? Tapi tiba-tiba ada parcel atas meja. Husband kata ada dalam mail box.

Eh, barang apa pula ni? Barang yang beli kat shopee macam lambat lagi je nak sampai. Bila tengok pada consignment note barulah tahu barang apa. Ohhhh, hadiah daripada blogger Shikin Razali. Lupa pula haritu ada bagi alamat pada shikin untuk hadiah top komentator bulan october. Tak sabar nak nak buka bungkusan. 

Bila kau tak tahu hadiah apa, mesti macam teruja nak tahu apakah hadiah misteri tu. Wah! Dapat hadiah planner 2020. Bukan planner je, ada budget planner, bookmark, sticker, business card dan macam-macam lagi dapat. (rujuk gambar di bawah). Sumpah rasa macam suka gila dengan planner 2020 yang super comel ni. Dahlah ada gambar kucing yang comel tu.


Ini bukan hadiah kecil ni. Ini kira hadiah besar juga. Salah satu benda penting untuk tahun baru 2020 nanti. Tak payah dah nak prepare beli planner. Biasanya Fiza memang akan beli planner untuk setiap tahun selain dapat percuma takaful planner. Dah boleh jimat untuk beli planner baru dah ni. Terima kasih banyak-banyak untuk blogger Shikin Razali (www.shikinrazali.com) atas kiriman hadiah yang bermakna ni.


Menarik sangat isi dalam planner ni. Boleh dikategorikan sebagai planner islamic. Budget planner pula bagus untuk manage kewangan. Harap begitulah dapat manage sebaiknya sebab tahun ni budget lari banyak. Nak beli kat mana planner ni kena tanya Shikin lah. Takpun google je, kalau jumpa cover macam ni boleh lah beli.

With Love, Sihatimerahjambu

49 comments

  1. wahhh cantiknya, comei planner tahun 2020 tuh...

    ReplyDelete
  2. tahniah!!! cantik planner nya mesti x sabar nk conteng kan? hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt adiah planner!
    tahniah fiza.. =)

    ReplyDelete
  4. Comel.... kita perangai suka beli diary or planner every year tapi 3 bulan pertama je penuh..huuuuuuu

    ReplyDelete
  5. lama pulak tak dapat planner ni.. bestkan ada planner ni..banyak perkara yang boleh di catat untuk peringatan..

    ReplyDelete
  6. tahniah jadi top komentator. Meriah betul hadiah macam-macam

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. selamat sampai.. terima kasih pada awak kerana selalu singgah dan sokong jurnal saya..😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak. Terima kasih juga ye support blog fiza juga :)

      Delete
  8. eh comel lah planner tu fiza. berkenan lak kak ana. tahniah ye.

    ReplyDelete
  9. waaahhh *tepuk tepuk* tahniah... cantiknya planner tu...

    ReplyDelete
  10. wahhh , tahniah sis . Awal lagi dah dapat planner 2020 .

    ReplyDelete
  11. bila tengok planner 2020, terus sedar kejap ja kan dah nak habis 2019. Allahu :(

    ReplyDelete
  12. Tahniah... itulah yang dinamakan rezeki tidak akan salah alamat...

    ReplyDelete
  13. Tahniahhh... tahniahhh.. Lama dah tak join join giveaway.. Lama jugak tak dapat pape hadiah.. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Gift bukan dari giveaway ni. gift untuk komentator :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.