Unboxing Althea Beauty Haul 7.0

Friday, December 21, 2018

Pin pin! Ha kalau bunyi tu depan rumah, confirm courier datang nak hantar parcel. Yes, memang betul sangkaan Fiza. Bungkusan parcel kali ni Fiza namakan "Althea Beauty Haul 7.0" yang merupakan kotak ke 7 Althea dalam koleksi Fiza. Parcel kali ni agak tak sabar nak dapat sebab produk terbaru Althea Korea yang bukan biasa biasa. Sangat Exclusive! Hanya boleh dapatkan di Althea sahaja.

Small box but Big love
Fiza ada perasan kat website Althea kotak limited edition Christmas tu. Memang cantik sangat kotak limited edition tu. Harap-harap ada rezeki dapatlah nanti sebab Fiza tengah tunggu beberapa barang "wishlist " Fiza sampai hasil daripada tebus rewards point dan diskaun. Kalau tak dapat pun takpelah. Bukan rezeki namanya. Dah dapat kotak macam ni pun dah buat rasa happy.



Ada apa dalam Althea Box Beauty Haul 7.0 
  • Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist 
  • Althea Pore Purifying Serum Cleanser


2 items ni Fiza akan buat full review setiap satu nanti. Jadi, kalau nak tahu nanti jangan lupa singgah lagi ye. By the way, Althea tengah buat banyak sale sekarang ni. Kod diskaun bersepah-sepah dekat website tu. Kena pandai guna barulah berbaloi dan boleh berbelanja lebih lagi kan. Cepat serbu ALTHEA KOREA


Thank you Althea Korea, Mamasan Tammy Lim, Big Angel Syahira and Althea Team.


6 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.