Bulan Februari Masa Untuk Berehat Seketika

Thursday, February 01, 2018


Selamat pagi! Macam lama tak update blog baru-baru ni. Nak buat macamana kan, bulan Januari yang penuh dugaan dan kesibukan dengan bermacam-macam urusan yang tak dapat dielakkan. Bertabahlah ye Puan Fiza. Bulan Februari ni harap-harap tak sesak nafas seperti bulan Januari yang tak sempat nak berehat panjang.

Paling penting menantikan 7 Februari sebab birthday diri sendiri. Tahun ni tak berapa nak excited sangat sebab paling penting sekarang masuk bulan februari ni nak berehat kejap dari kesibukan ke sana kemari. Bagi lah chance Fiza nak berehat kejap. Kalau tak, sampai ke sudah blog terabai dan kerja sangkut-sangkut. Jenuh juga nak explain pada customer. Nasiblah semua customer jenis memahami.




So guys, apa plan kau orang dalam bulan februari yang sekejap ni. Ye lah kan, bulan yang paling singkat berlalu pergi. Nak planning bercuti pun dah boleh start planning dah. Fiza fikir nak rehat je lah buat masa ni. Boleh nampak kot bulan lepas cuma ada 14 entri je dalam bulan Januari. Bermakna baru 14 entri dalam tahun 2018. Err..awal tahun kemajuan blog dah merosot. 

Apa-apa pun semoga semuanya baik-baik dan gembira selalu dalam bulan Februari ni ye.

With Love,
image

10 comments

  1. Bulan Feb ni, banyak appoinment dgn hosp sahaja huu. So, mcm tu la cerita untuk Feb. Maybe akan explore benda lain masa bulan Feb, dalam perancangan.
    Apa pun, selamat berehat akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. semoga dipermudahkan segala urusan nanti. Aaminn

      Delete
  2. Welcome February! Akak pun tak ada apa2 planning nak ke mana2. Di rumah saja rehat sambil susun draft untuk boost blogpost for februari. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tu kak ada planning. semangat berblog kembali :)

      Delete
  3. Oo.. birthday bulan ni ye. Kalau nak wish sekarang boleh x hikhik Tak apa bulan ni update entri banyak-banyak ye

    ReplyDelete
  4. wah birthday 7hb.. Qekra punya anniversary 8h hehe...
    Abang Adam punya besday 18/2..

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM @azhafizah.mdnor

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu