Masalah Kemurungan

Baru-baru isu masalah kemurungan atau depression jadi bualan ramai selepas kematian artis K-Pop Jonghyun SHINee yang dikatakan membunuh diri akibat daripada masalah kemurungan. Terkini, kisah masalah kemurungan dikaitkan juga dengan seorang artis Malaysia yang dikatakan sedang mengalami kemurungan…

Cara Buat Best Nine 2017

Kelaut sungguh haih mood blogging bulan Disember ni. Makin parah nampaknya kejatuhan seorang blogger sihatimerahjambu ni. Ala, macam tak biasa pula mood seorang blogger macamana kan. Kejap mood kelaut, kejap mood tinggi menggunung. Yang penting, tidak akan sekali-kali berhenti blogging. Berhenti b…

Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0

Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari semakin meningkat. Jika harapkan duit gaji bulanan tanpa melakukan kerja tambahan, agak sukar untuk menampung perbelanjaan …

6 Tips Mudah Penjagaan Tudung Nampak Macam Baru.

Perempuan bertudung memang mempunyai banyak koleksi tudung tak kira jenis tudung sekalipun. Bawal ke, shawl ke, instant ke dan macam-macam jenis lagi. Mesti dah berpuluh-puluh koleksi dan mungkin ada yang sampai satu almari koleksi tudung dia. Tak mustahil ada banyak macam tu. Koleksi Fiza setakat…

Cabaran Bungee Jumping di Nevis Swing

Siapa peminat gameshow Running Man mesti dah tengok Running Man episod 379 minggu lepas antara episod yang best dan rating yang paling tinggi sejak 2015 katanya. Mungkin disebabkan geng Running Man terpaksa berdepan dengan denda yang agak extreme berbanding episod sebelum ni. Team Haha, Kim Jong K…

Duck Giveaway by Blog Nadiaizzaty.nia

Sebelum tidur, jengah kejap blog yang agak suram akhir-akhir ni tanpa update. Mood tak sihat ikut tuan blog agaknya. Harap tekak ni cepat elok, kalau tak memang sakit tekak bila batuk. Nak buat kerja pun mood tergendala macam tu. Takpe lah, sakit itu penghapus dosa. Doakan tekak Fiza ni kembali si…

Disebalik Lagu Romantik Video Pernikahan FattZura

Eh, tak move on lagi ke dengan fattzura ni? Sejak Fazura dan Fattah Amin sah jadi suami isteri ni makin menjadi-jadi viral kemanisan fattzura ni. Ada yang dari tak minat mereka terus tersuka tanpa sengaja. Ada yang yang menyampah muntah hijau tengok pasangan bahagia ni. Well, biasalah pengantin ba…

PEMENANG GIVEAWAY PHOTO POLAROID AZHAFIZAH.COM

Selamat pagi semua! Mesti kau orang yang menyertai giveaway Fiza mesti tertunggu-tunggu entry pemenang giveaway photo polaroid ni kan? Maaf buat semua tertunggu-tunggu sebab Fiza terlajak cuti. Jadi, lambat sikit nak umumkan 2 pemenang hadiah photo polaroid. Dengan menggunakan kuasa random.org yan…

Salam Maulidur Rasul 2017 / 1439H

Salam Maulidur Rasul 1439H. Hari ini 12 Rabiulawal merupakan tarikh bersejarah untuk diingati oleh umat Islam diseluruh dunia. Sejarah di mana Nabi Muhammad S.A.W sebagai utusan Allah diutuskan untuk menghentikan segala kerosakan akhlak dan memimpin manusia ke jalan yang benar.
Setiap tahun sambut…

Senarai Peserta Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com

Terima kasih buat semua blogger yang telah sudi menyertai giveaway photo polaroid by azhafizah.com yang cukup mudah ni. Berakhirlah sudah giveaway dan sementara menunggu keputusannya, bolehlah kau orang berblogwalking dulu kalau ada masa. Fiza akan umumkan pemenang minggu depan ye selepas cuti lon…
back to top