"I AM ME-DSV" Bakal Popular

Tuesday, July 18, 2017

Sejak lagu "I AM ME" nyanyian single pertama Dato Seri Vida (DSV) Viral di facebook dan budak-budak kecil pun mengikut menyanyi dengan kedengaran seperti bunyi "Ayam Mee". Maka mak-mak pun bingung lagu apalah yang anak-anak mereka nyanyi. Lepas dah viral baru tahu yang lagu tu lagu " I am Me" rupanya. Nampaknya lagu I am me bakal popular tak lama lagi. Music video pun dah di lancarkan dan netizen macam biasalah kecoh bercerita di media itu ini di media sosial.


Bagi yang suka, sukalah. Yang mengecam pun macam biasa misi mengecam tak sudah-sudah. Well, bagi yang natural, ikut suka dia lah kan nak jadi penyanyi sekalipun. Jangan tak percaya music video di youtube pun dah cecah berpuluh ribu tontonan dah. Nak jadi apa sekalipun, kau orang kena yakin macam DSV. Apa pun boleh jadi. Betul tak semua? Lepas ni mesti ada pengasas produk lain nak mengikut jejak langkah Dato Seri Vida ni kan.

Dua tiga hari ni ligat DSV buat show merata tempat. Wahh, makin popular lah nampaknya DSV lepas ni. DSV pun tak risau kena kecam sebab dah biasa kena kecam katanya.

Lirik Lagu "I Am Me" dari Dato Seri Vida yang didistribusikan label KRU Music. Untuk music video sila ke youtube.

Lirik I Am Me

I Want
I Want You
I Want
I Want You


I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen


I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida


Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang


Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang


I Am Me
I Am Me
I Am Me


I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen


I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida


Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang


Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang


I Am Me
I Am Me
I Am Me


I Want
I Want You
I Want
I Want You


I Am Me
I Am Me
I Am Me


I Am Me
I Am Me
I Am Me
With Love,
image

12 comments

  1. ai tak minat pun DSV ni.. juga bukan haters.. tapi lagu ni terhibur!

    ReplyDelete
  2. hehe tulah.. cepat jer viral kan.. kita support jer mana yg positif ;)

    ReplyDelete
  3. Wahhhh dah jadi penyanyi lak DSV. Baru tahu tu lagu dia, sebelum ni dengar orang dok sebut² je. Hehehee!

    ReplyDelete
  4. Berani kerana benar... eheh tetiba pula ya.
    Yang penting yakin dan percaya

    ReplyDelete
  5. aah da tgk video ni, smpai abis ju senyum pnjg tgk gelagat Dato V ni =) comel !

    ReplyDelete
  6. ntah la.
    apa lg la dsv ni nak buat pasni.
    hadoi lah :(

    ReplyDelete

LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu