iPhone 5s gajet impian setiap blogger

iPhone 5s GAJET IMPIAN SETIAP BLOGGER dan juga impian setiap orang di era zaman teknologi serba canggih ni. Kalau di suruh senaraikan gajet impian dah tentulah iPhone 5s mendapat tempat pertama. Semua orang tahu produk keluaran apple memang hebat dari yang lain.

Banyak faktor yang boleh dibuktikan …

Oh Gigi

Hidup seseorang takkan lengkap tanpa sakit gigi. Kalau dah sakit boleh buat stress dan rasa nak jadi hulk je kan. Dan sakit boleh sampai ke kepala tu. Pernah rasa?
Oh gigi...Beberapa bulan yang lepas pergi buat tampalan kat klinik gigi swasta tapi selepas beberapa bulan tampalan tu broken, terus ja…

Resepi Roti Puri Mudah

Resepi Roti Puri Mudah je rupenya. Bahan bahan pun tak banyak. Boleh buat santapan bila bila masa je. Bila dah bahan simple je memang rajinlah nak buat. Pertama kali cuba menjadi memang excited nak buat lagi. Cuma kurang kembung sikit roti ni sebab sepatutnya kena lenyek tepung nipis sikit. Tapi ta…

Laman Sosial Ummaland

Laman Sosial Ummaland adalah alternatif facebook untuk umat Islam. Rasanya ramai antara blogger dah mula buat account Ummaland ni. Kelebihan Ummaland adalah ia lebih menjurus kepada Islamik antara salah satu objektif laman sosial tersebut adalah untuk mengurangkan masa terbuang dengan memaparkan is…
back to top