Smartphone Lenovo Murah

Tuesday, June 24, 2014

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Smartphone Lenovo Murah jadi tarikan nampaknya sekarang ni. Bukan saja disebabkan harga yang lebih murah tapi performance jugak memuaskan. Tak semestinya handphone murah takde quality kan? Rata rata ramai yang memilih untuk membeli smartphone lenovo. Bak kata orang lebih berbaloi.

Pada Fiza brand lenovo ni memang bagus sebabnya Fiza guna lappy lenovo since 2009 sampai sekarang masih okay cuma bab battery je la tak okay sebab biasalah jangka hayat batteri lappy lebih 3 tahun memang out. So handphone pun mesti bagus jugak. Harga pun mampu milik sangat.

Smartphone Lenovo Murah

Sesiapa dah beli handphone bolehlah share sikit ape yang best tu? Tengah survey smartphone ni, kotlah ada terbekenan kat lenovo ke kan..Nak beli smartphone kena survey dulu. Nak pakai lama bukan sehari dua, kenalah cari yang terbaik dan mengikut budget.

Bolehlah survey² dulu harga dulu kat atas ni. Simpan duit raya, lepas raya boleh beli. Gitu? Eh dapat lagi ke duit rayanya? Bukan bujang lagi pun...

Apepun smartphone lenovo memang termurah setakat ini. Atau ada lagi murah?


With Love, Sihatimerahjambu

29 comments

  1. Murahlah Fiza. Kalau dpt pakai setahun pun berbaloi sebab taklah semahal samsung yg kita guna sekarang kan..

    ReplyDelete
  2. Kawan2 akak pun ramai beli Lenovo....ingat nak beli 2nd phone Lenovo

    ReplyDelete
  3. lepas ni bleh pkai brands ni la, hihi yg pasti murah dan brkualiti. hihi thanks sharing

    ReplyDelete
  4. Murah la tu ..Ok la kalau nak beli ..Akak pakai Note 3 ...Ok la setakatarini takder masalah ..

    ReplyDelete
  5. Ena rasa lepas ni nk tukar lenovo. Murah betul! dah la maintainance bagus. Perghhhh

    ReplyDelete
  6. ramai dah guna nie...diorang pun kata bagus jgak..

    ReplyDelete
  7. murah-murah juga ya.. nie nak dekat raye nie mesti ada promosi best2 nie kan..

    ReplyDelete
  8. Menarik.. Antara jenama pilihan ramai...

    ReplyDelete
  9. haritu member akak ada beli tabb yang boleh buat call skali.. RM800 ajo.. murah kann...

    ReplyDelete
  10. P780 bateri thn gler...on data n game boleh sampai 2 hari...kamera lg best dr Samsung....lenovo P780 terbaek....plus murah

    ReplyDelete
  11. P780 bateri thn gler...on data n game boleh sampai 2 hari...kamera lg best dr Samsung....lenovo P780 terbaek....plus murah

    ReplyDelete
  12. Fiza fi pakai P780, memang thorbaek!! nak fi buat review kat blog tak?

    btw,
    Flyers Ezycomp ni fi selalu lepak dengan bos dia, baru je petang tadi lepak dengan dia sambil pekena ayam penyet :)

    ReplyDelete
  13. sy pakai lenovo s939.. setakat ni ok je. yng pnting skrin besar.. laptop pun bos hdiahkan lenovo.. pun best juga..

    ReplyDelete
  14. lenovo A850+ dengar khabarnya oke....samala fiza, nak kumpul duit beli tu :D

    ReplyDelete
  15. msih ade lgi ke hrge murah mcm ni,, dgr kte hrge hnpon lenovo dh naik?

    ReplyDelete
  16. thanks for sharing..memang tengah survey2 harga lenovo..adik dengan mama teringin nak tukar pakai lenovo pula :D

    ReplyDelete
  17. adik saya guna lenovo..saiz macam note 3, bila tanya harga tak sampai RM500 pun..features punmacam ok je..

    ReplyDelete
  18. Ma saya baru ja td beli lenovo s820..murah jatuh Rm599 :)

    ReplyDelete
  19. ehh comel wane pink tu.. :) ade hasrat nk beli satu..tp tgu dlu hehee..

    ReplyDelete
  20. cantik2 kan hp lenovo nie..adeh bila boleh dpt tak taw..

    ReplyDelete
  21. Lenovo memang terbaekk..Azwar sekarang pakai lenovo.. xD

    ReplyDelete
  22. performance lenovo versi S lebih baik compare dgn lenovo versi A..

    skrg ni ada kuar satu lagi brand.. asus.. hset asus zenfone5 agak bgus ^^

    ReplyDelete
  23. akak dh kecek kt suami belikan tab lenovo

    ReplyDelete
  24. akak dh kecek suami akak beli tab lenovo...nk buat utk biz..seng sket

    ReplyDelete
  25. [ 3 Punca Bateri Smartphone Kembung ]

    Smartphone Sahaja Ribu-Ribu , Tapi Cara Pengunaan Hampeh !

    http://eddieasuan-eddie.blogspot.com/

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.