One step Closer -10 February 2013

Tuesday, February 12, 2013

Hai semua! Lama betul tuan blog menyepi ye. Biasalah busy dengan kerja dan dengan persiapan pertunangan. Eh bertunang ke? Ye lah bertunang! Macam tak percaya je kan. Heee..Selagi belum jadi, diam diam dulu kan. So skang tak diam diam dah. Alhamdulillah majlis pertunangan Fiza dan Mr A berjalan dengan baik. Layan gambar je la ye..nak taip entry panjang panjang ada yang sudi baca?


Jahitan dari personal fashion designer Ochee a.k.a ex dormate. Thank you very very much Ochee tolong jahitkan baju untuk ex-ketua dorm kamu ni ye. Sangat puas hati!
hantaran dari pihak lelaki

 Gubahan hantaran DIY je. Takpayah nak suruh orang buat. Jimat! 


Notapink : Terima kasih yang tak terhingga untuk mak abah yang banyak support dalam segala hal.You really make my day. Love you so so much! Terima kasih banyak banyak Untuk siblings yang banyak menolong dan sponsor.Untuk jiran jiran dan saudara mara yang sudi datang membantu, Terima kasih. Tak lupa jugak bos yang bagi hadiah. Semoga dimurahkan rezeki.A big thanks to OP Azzam Azhar, good job! To Gincu Merah bridal for lovely make up and sweet mini pelamin.You make my day ^___^ Terima kasih untuk semua yang mendoakan semoga urusan kami dipermudahkan oleh Allah SWT. Moga urusan kalian juga dipermudahkan..aminn

InsyaAllah, kalau dipanjangkan usia dan ada rezeki Fiza akan jemput untuk real majlis nanti ye. Doakan untuk Fiza ye.Terima kasih semua. Lepas ni kalau tak busy boleh aktif dalam blogging la kan.heeee..



29 comments

  1. jgn lupa jemput muja walaupun muja tak leh gi k,, hehe

    ReplyDelete
  2. so sweet... congrats dear.. smoga berkekalan. aminnn

    ReplyDelete
  3. Tahniah Fiza! Dah jadi tunangan orang dah! Btw, baju tu sangat cantik.. Kat mana nak tempah ekk ? =)

    ReplyDelete
  4. taniah kak fiza.. semoga berbahagia n cepat kawin yee :)

    ReplyDelete
  5. tahniah akak ! cantik sangat akak ! semoga bahagia sehingga kawen ! :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..akhirnya selamat jadi tunangan mr.A. tahniah! darah manis ni.hehe

    ReplyDelete
  7. Congrats dear.. Berseri sgt kamu.. Baju pon tersgt nice, hehe!

    ReplyDelete
  8. tahniah ! cantik nya semua2 pink. i love pink too !

    ReplyDelete
  9. tahniah. bj tu cantik. suke r. wat entri khas tuk bju ek. rs nk tiru design lak. bgtau r, ble amik tempahan x. nk wat utk raye (:

    ReplyDelete
  10. eh kita pun ada :) thanx pada akak gak sebab bagi kita bergambar dengan akak ^_^ btw, TAHNIAH ! semoga ke jinjang pelamin :)

    http://gadis151cm.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Kak Fiza pakai kasut bertumit tinggi ke tu?Apapun tahniah! :D

    ReplyDelete
  12. salam kenal..


    congrats.. still long way to go..

    ReplyDelete
  13. tahniah ! suka gabungan warna black pink white :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulilah..Tahniah Fiza :D sweet sgt

    ReplyDelete
  15. tahniah dear :)
    teruja bila dgr fiza bertunang heheee :D

    ReplyDelete
  16. TAHNIAH KAK . CANTIK GILERR AKAK N BAJU TUNANG AKAK SIMPLE SGT TP COMEI . KENAN2 . HEHE ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.