Header Ads

Orang memberi kita merasa.

Sejak berkecimpung dalam dunia blogger ni macam macam pengalaman ada dan macam macam kawan ada.Tapi setakat ni kawan kawan blogger semua friendly je macam dah kenal lama padahal tak pernah bersua muka.Paling best bila ikatan persahabatan itu sangat dihargai.

Untung sangat jadi blogger ni.Murah rezeki orang kata.Itu kalau niat kita betul,so dapatlah benda baik gak kan.Alhamdulillah,rezeki sentiasa ada.Hari ni je dapat hadiah dari blogger Shida,sempena pertunangan Fiza katanya.Terharu sangat! Serius nak nanges~Tengok je la dengan pink dan bling bling brooch ni ha..Sape yang tak teruja kan.

Sebelum tu bulan lepas dapat jugak cenderahati dari blogger Shida. Calendar exclusive dan keychain.Baru ni lah nak update sebab sebelum ni busy ya amat! Keychain comel dan tema Shida yang sentiasa biru tu ^___^
Notapink untuk Shida : Terima kasih banyak banyak Shida.Terima kasih hargai persahabatan ni.Sangat sangat terharu dengan apa yang Shida bagi dan beruntung sangat dapat kawan macam Shida.Keep in Touch and I love you ^___^

Bukan tu je tau.Bulan lepas gak dapat sourvenir dari brunei tu.Tapi sayang Souvenir tu tak sampai dengan selamat.Mug dari brunei dah pecah.Walau pecah sekalipun Fiza tetap simpan sebagai kenangan.Sape bagi?Ehem ehem..Sourvenir dari Uzu a.k.a Emas Putih.Best kawan ngan Uzu ni.sooo friendly sangat.
Wafer jugak retak seribu.walau retak seribu tetap sedap! Inilah tandanya kasih sayang dikirimkan sekali..heeee..dan keychain tu memang awesome.Ada date sampai 50 years ok.takyah bawak calendar.bawak keychain ni dah cukup!

Terharu jugak atas entry birthday Fiza yang lepas 

Notapink untuk Uzu: Terima kasih banyak banyak Uzu sebab baik sangat dengan Fiza.Selama kenal pun rasa macam dah kenal lama padahal baru bape bulan je kan.I love you too!

Tak cukup dengan itu,baru je update pasal pertunangan tibe tibe ada pulak blogger buat entry khas untuk Fiza.Touching suda dengan entry tu.Bertuah sangat dapat kenal dengan blogger ni.Blogger ni memang pemurah dan peramah sangat! Bakal penguam peribadi Fiza nanti..cewaaaahh..belum apa apa nak book dah..hehehe..ape salahnye ye tak?  Moga lepas ni turn Nanie pulak kan.aminn.

Notapink untuk Nanie : Terima kasih banyak banyak Nanie atas segala yang Nanie bagi selama kita kenal.You're very good friend and good communicator! Sayang awak ketatketat ^__^

Eh,ada lagi ada lagi ni.Yang ni serius comel! Ni ha..doodle khas sempena pertunangan Fiza yang dihasilkan oleh master seni excel kita sape lagi kalau bukan Nurdani tu.Baru je publish pasal pertunangan Fiza,tup tup dia buat entry ada doodle comel ni ha..Serius cepat dia buat kerja.Hasil kerja pun memang superb lah! Tak pernah mengecewakan tau!
doodle pertunangan sihatimerahjambu
Comel je rasa bile tengok doodle ni.Untung dapat kawan macam Dani ni.Blogger yang tak kedekut ilmu.Apa dia ada,dia akan share kat Blog.Segala macam tutorial untuk doodle ada.rajin dengan malas je korang nak buat.Tapi kalau nak pandai,kene buatlah kan.Dani kawan seni Fiza yang awesome!

Notapink untuk Dani : Terima kasih atas segala hasil kerja dani yang diberikan.Sangat sangat  suke semuanya! Keep it up Dani.always~
Apa apa pun terima kasih sangat sangat kepada blogger/kawan yang menghargai persahabatan alam maya ni.Bertuah sangat dapat kenal mereka ni.dan terima kasih jugak untuk semua kawan kawan blogger lain/silent readers yang sudi datang ke blog Fiza even Fiza busy lately.Terharu masih ada yang ingat.You make my day more happier and more merrier.Thanks you so much! Sayang semuanya ^___^

Special Thanks to them  that I called "Sahabat"

Notapink : Sorry entry terpanjang pulak.Dah macam menang award gayanya.Tapi jangan kesah pasal tu.Kesah pasal menghargai kawan kawan ^___^. Orang memberi kita merasa.Rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari.

17 comments:

  1. tahniah! rezeki berganda tu.. :)

    ReplyDelete
  2. best dpt hadiah.. btw tahniah lagi skali.. ^^

    ReplyDelete
  3. pija gift pija bagi dah sampai cuma tak sempat nak amik gambar n buat entry :D

    wah dia pon nak dirikan masjid, patutla sunyi memanjang.anyway pija congrats ye, insyaAllah kalau ada jemputan akan afzal dan isteri trun nanti :D

    rawang je kan?

    ReplyDelete
  4. Tahniah ye kak. Saya doakan akak selalu :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye kak. Saya doakan akak selalu :)

    ReplyDelete
  6. wah untungnye sis... selamat bertunang :D

    ReplyDelete
  7. tahniah sekali lagi sebab dah selamat bertunang.hehe. serius baju tunang fiza dengan hantaran tu semua cantik sangat-sangat. berkenan

    ReplyDelete
  8. wahh, lawa doodle tu..
    smoga trus murah rezki ^^

    ReplyDelete
  9. waaaa dpt yg brunei keychain. seronok sgt.

    ReplyDelete
  10. wahhh cantik..murah rezeki..

    ReplyDelete
  11. eh,fiza dh bertunang ye,tahniah..welcome to the club,eh,sis dah kawen la..bukan tunang..coming soon ye fiza?..:D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.