Baju kurung moden/Peplum sisik ikan

Sabtu lepas pergi wedding ex classmate di Sri menanti,Kuala Pilah.Lepas tu baru singgah ke Ice Room Bangi dalam entry lepas Fiza ada cerita kan.Ok,ni nak cerita pasal baju pulak.Sejak dah ade personal tailor ni kerjanya asyik nak buat baju je la.Pantang nampak baju yang cantik,cepat cepat beli kain…

Orang memberi kita merasa.

Sejak berkecimpung dalam dunia blogger ni macam macam pengalaman ada dan macam macam kawan ada.Tapi setakat ni kawan kawan blogger semua friendly je macam dah kenal lama padahal tak pernah bersua muka.Paling best bila ikatan persahabatan itu sangat dihargai.
Untung sangat jadi blogger ni.Murah reze…

Review : Baju pertunangan Sihatimerahjambu

Dalam hati sentiasa warna merahjambu sebab tu tema merahjambu.Disebabkan ramai yang suke dengan design baju ni dan suka dengan warna tema pertunangan Fiza last week,So Fiza nak review pasal baju ni dulu ye.
Sebenarnya baju ni sumber inspirasi dari Kak Liyana Zainal dan di realisasikan oleh KabuClos…
back to top