Happy Wedding CikPuan jijah dan Mr Navy.Congrate!

Semalam penat sangat ronda ronda kat Port Dickson sampai tak ada kekuatan nak update blog.Takpe,hari ni Fiza update ye macam biasa.Alhamdulillah perjalanan pergi dan balik selamat.Pagi semalam gerak dari selangor ke Port Dickson attend Majlis perkahwinan CikPuan Jijah,blogger yang suka dok blogpecu…

Apa yang berubah apa yang tidak selepas menerima kritikan

Baru sempat menerjah dan memberi komen pada 50blog group#1 dalam segmen Abg Ben yang kritik kirtik tu.Wahh terasa macam pro lak main kritik kritik tu.Kalau rasa kritikan tu boleh memajukan kita,terima seadanya.

Segala kritikan tu kita perlu fikirkan dulu sebelum mengubah apa apa sebabnya takut nant…

Resepi : Sweet Potato Sihatimerahjambu

Petang petang ni tiba tiba macam terasa nak makan sweet potato.Dah lama dok usha resepi Cik Yui ni.Ni lah baru nak mencuba sebab resepi ni mudah dan simple je.Bahan bahan pun ciput je.Tengok dulu yang dah siap ni.
Nampak sedap kan??Meh la cuba jugak.Ni resepinya...
Bahan bahan
-Kentang[ikut suka ber…
back to top