Officially 2018

Monday, January 01, 2018

Pejam celik pejam celik hari ni dah masuk tahun baru 2018. Yes, Officially 2018! Bermula 1 Januari 2018 ni mulalah tersalah tulis tarikh tahun 2017. Betul tak? Setiap kali masuk tahun baru, awal-awal bulan ni memang asyik salah tulis tarikh je la. Almaklumlah belum boleh move in lagi 2017. 

Meriah sambutan tahun baru sana-sini malam tadi. Macam Fiza, stay kat rumah je la sebab jarang sekali terlibat dengan kesesakan orang ramai meraikan sambutan tahun baru. Duduk rumah berehat je la. Lagipun awal tahun ni kena berehat kejap sebelum bakal sibuk lepas ni.


Takde perancangan apa-apa untuk tahun baru 2018. Hanya mengharapkan segala urusan dipermudahkan dan mengharapkan yang baik-baik terjadi untuk tahun ini. Aaminn...No more azam sebab azam yang lama pun masih belum tercapai lagi. Apapun selamat tahun baru untuk semua. 

New year - A new chapter, new verse, or just the same old story? 

With Love,
image

11 comments


LATEST PHOTOS ON INSTAGRAM @azhafizah.mdnor

All rights reserved Blog Sihatimerahjambu