Fattzura Bersatu

Tuesday, November 28, 2017

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Sensasi sungguh kisah cinta #fattzura (Fattah Amin dan Fazura) ni sampaikan Fiza sendiri tiba-tiba terjebak ambil tahu. Baru minggu lepas mereka umumkan bakal bernikah tahun depan, tup-tup dah selamat nikah malam tadi dalam majlis tertutup yang diadakan di sebuah hotel di Kuala Lumpur.


Dengan sekali lafaz, Fazura sah bergelar isteri kepada Fattah Amin. Alhamdulillah, takde dah spekulasi yang macam-macam tentang perhubungan mereka. Fazura macam biasalah nampak cantik setiap masa apatah lagi berbaju serba putih rekaan Rizman Ruzaini ni. Nampak lagi berseri-seri pengantin baru ni.

Tahniah buat mereka berdua. Ada yang patah hati ke? Well, baguslah kalau dah selamat berkahwin. Tunggu lama-lama nanti melepas pula. Musim cuti sekolah ni dah mula dah kenduri sana sini. Bersedialah untuk makan nasi minyak je musim orang kahwin ni.

kredit : bharian.com.my
With Love, Sihatimerahjambu

13 comments

  1. Sekoga jodoh mereka berkekalan hingga ke jannah... sweet couple

    ReplyDelete
  2. Nak kata terkejut tu ... terkejut juga lah sebab tak sangka secepat ini. Apa pun semoga perkahwinan mereka diberkati dan dirahmati hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...syukur..moga ikatan yang terjalin hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  4. not a fan of them but it's a good news and so happy for them.

    ReplyDelete
  5. xsangka kan, rupanya berjodoh depa ni..kita doakan yg baik2 sahaja..

    ReplyDelete
  6. suka, suwit kan mereka. tak payah heboh apsal bercinta.
    dah sampai seru terus bertunang dan kahwin..
    lagi 1 kena ambik tahu sebab Abang Adam #teamfatahamin haha

    ReplyDelete
  7. Kita pun memula tau baru bertunang je, tetiba esok tu dah nikah.. Terus macam, ehh..? hahaaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.