Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Vector #6:Teka WW blog Azhafizah


Ni vector minggu lepas WW#29.Jawapan nya adalah Lisa Surihani! Ramai yang teka betul dan ada juga kata fasha sandha..hehe ada rupe ye?Sebenarnya dah berapa kali Fiza try buat vector Lisa surihani ni..tapi banyak kali fail jugak.Sebab dah give up,Fiza post je yang ni.Tapi ada jugak teka betul,Kira wajah Lisa tu masih ada lah kan.Terima kasih semua.

Disebabkan 2 orang blogger terpantas teka betul dah dapat vector.So,Fiza bagi peluang kepada blogger yang berikut terpantas.Blogger yang bertuah adalah Eza boom boom yang teka betul.Dan inilah vector untuk Eza.


Vector Eza ni Fiza tak dapat siapkan awal mase Fiza offline hari tu dan agak busy.So,sekarang ada mase untuk siapkan kerja yang tertangguh.Alhamdulillah,akhirnya siap jugak! Hopefully Eza sudi terima  vector Fiza ni.Maaf juga kalau ada kekurangan sana sini.=_='.Kalau masih tak kenal sape Eza,jom ke blog Eza boom boom,cheksunnyboomboom.blogspot.com

notapink : macam banyak je kerja tertangguh ni =_='
Azhafizah Md Nor
11 Comments
Share :
[name=Azhafizah Md Nor] [img=http://3.bp.blogspot.com/-T6929_GEAQE/WEcqCNF17ZI/AAAAAAAAoLo/OLVmtZMyIJMdZ5ZX4D8jyM6lbcxHp97wQCK4B/s1600/about%2Bme%2Bazhafizah.png] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor