Jangan letak link warna biru

Ada di kalangan blogger suka letak link mereka di dalam komen box ketika komen.Apa tujuannya? Tujuannya adalah memudahkan untuk menjejak balik atau mempromote entry.Niat korang tu dah betul tapi guna cara yang betul juga.
Korang tahu apa LINK WARNA BIRU?Link biru tu maksudnya SPAM LINK.SPAM LINK me…

Vector #6:Teka WW blog Azhafizah

Ni vector minggu lepas WW#29.Jawapan nya adalah Lisa Surihani! Ramai yang teka betul dan ada juga kata fasha sandha..hehe ada rupe ye?Sebenarnya dah berapa kali Fiza try buat vector Lisa surihani ni..tapi banyak kali fail jugak.Sebab dah give up,Fiza post je yang ni.Tapi ada jugak teka betul,Kira w…

Word Verification perlu ke? | Tutorial hapuskan word verification untuk komen

Semua blogger sedia maklum dengan word verification ni kan.Ada yang memilih untuk letak dan ada yang tidak.Atau mereka tak tahu bagaimana nak tukar setting word verification ni.Ada yang suka ada yang tak.Tapi rata rata blogger tak suka dengan word verication ni.sebabnya sangat melecehkan..
Kalau ma…
back to top